Adı üstünde okul burası böyle bi konuda pasif olması neden canını sıkıyor ? ayrıca neyin mitingi bu kime miting yapıyosun?
Vatandaşlık görevleri bellidir, kimse saçma sapan olaylara vatandaşlık görevi dememelidir . Bu okul böyle bir olaya hiç karışmamıştır yine karışmayacaktır emin ol.
Aslında bir yerde yanlışınız var. Burası okul değil, universite ve özgür düşünmenin hakim oldugu bir ortam. Düşünmekse düşünmek, icraatsa icraat.. Pasiflik "okulca" bir hareket değil, aktiflik okulca bir harekettir. Susmak, uzak durmak,evinizin 1 metre ötesinde yaşananlara kulak asmamak veya ne yapabilirim ki demekle bir hareket gerçekleştirilemez. Hiçbir şey yapmamazlık etmeyin.
Meydana gelmek gelmemek değil burdaki mesele bu kadar da aldırmaz olmayın diyorum sadece..Neyin mitingi kime yapılıyor bu miting diyenlerin de bence uzak durması, şeriat yanlılarına, dinci rejimi bize aşılamaya çalışanlara BEŞ ADAMLA BİLE OLSA ses çıkarabilmek adına, kim "ben de burdayım" demek istiyorsa onun özgür iradeyle gitmesi gerekir diye düşünüyorum.