Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 21:06:20
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6081
Son üye: sinanbal
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  istanbulda en sevdiğiniz yerler?? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 5
Gönderen Konu: istanbulda en sevdiğiniz yerler??  (Okunma Sayısı 3765 defa)
`BuRaK´
`BuRaK´
Yeni Üye
*

« : 16 Mayıs 2007, 12:52:27 »

şimdi sevgili forum insanları, ben istanbulun aynı yerlerini dolaşmaktan sıkıldım, oraya buraya cesur girişimlerle gidip hüsrana uğramak, günümü ziyan etmek de istemiyorum.. Hem de suugle forum varmış yazan insanlar varmış burak da buraları yeni keşfetmiiişş vs..  Roll Eyes
her neyse gelelim konumuzaa
herkes istanbulda en sevdiği yerleri sölesin; neden sevdiğini, oraya gidilince napılır anlatsın (nargile rakı balık tarihi yerler piyasa kop kop alışveriş vik vik..) herkesler de sabancıdan şehre kaçtığında yapıcak değişik bişiler bulsun  Wink

bu da benim bu foruma ilk mesajım ve ilk konum olsun, sene sonunda foruma başlamam da gözlerden kaçmasın Smiley

hebele bübele..
iKu
ilknurrr
Süper Üye

})Ϊ({

« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2007, 14:05:31 »

aşiyan, aşiyan..
gittin mi gitmedin mi bilmem ama benim tartışmasız favori mekanım.. kop koptan, alışverişten, bilmemneden bıktığın zamanlarda alıcan sevgilini yanına aşiyana gitcen kardeşim.. Smiley
ama müzeyi gezip kaçmak yok, bahçede oturup o manzarayı sindirmen lazım.. ki özellikle taş masada Grin
ama dediğim gibi kafa dinlemek istiyosan..
of özledim şimdi yaaa Embarrassed
tabi burdan anlıyoruz kiiiii, bana haftasonu aşiyan yolları gözüktü Cool
midterm falan hikaye, geçelim bunları Grin
..öle..

belki çok erken, belki çok geç... kimbilir belki de sadece şu meşhur 'kaos' öncesi 'kelebek etkisi'....
.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2007, 17:52:26 »

aşiyan, aşiyan..
gittin mi gitmedin mi bilmem ama benim tartışmasız favori mekanım.. kop koptan, alışverişten, bilmemneden bıktığın zamanlarda alıcan sevgilini yanına aşiyana gitcen kardeşim.. Smiley
ama müzeyi gezip kaçmak yok, bahçede oturup o manzarayı sindirmen lazım.. ki özellikle taş masada Grin
..öle..
Beni de götür...ama benim bu ara böyle canlı kımıl kımıl mekanlara değil tek başıma oturup kendimi gözden geçirip kafa dinleyebileceğim yerlere ihtiyacım var...Bir önerisi olan var mı?

I've turned the tables 'round and found another way
I've left it all behind for a better day

I will take things as they come
look out for number one
and I'll be back tomorrow
Feeling strong and brave inside
my head up high with pride
yes I'll be back tomorrow
munal
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2007, 18:40:51 »

a4 301 Tongue
5ergio
Sercan
Süper Üye

« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2007, 21:00:47 »

fethi paşa korusu ya da hidiv kasrı önerilir hatta öğlene doğru git öğle yemeğini ye ya da akşama doğru git güneşin batışını izle ama çok bilinen yerler oldukları için öyle aman aman kafa dinlencek yerler deil
iKu
ilknurrr
Süper Üye

})Ϊ({

« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2007, 12:51:14 »

aşiyan, aşiyan..
..öle..
Beni de götür...ama benim bu ara böyle canlı kımıl kımıl mekanlara değil tek başıma oturup kendimi gözden geçirip kafa dinleyebileceğim yerlere ihtiyacım var...Bir önerisi olan var mı?

tmm işte aşiyan  Grin
üstelik çok bilinen bi yerde değil, sadece tek tük müzeye gelenler oluo o kadar... yapacaın tek şey bahçesinde oturup manzarayı seyretmek, istersen ormanın içine dalıp boğaziçi üniye kadar yürüyebilirsin de.....
ha bi de arada bi " abi benim de böle evim olsaydı, ben de şair olurdum." yorumları yapman lazım Cheesy

belki çok erken, belki çok geç... kimbilir belki de sadece şu meşhur 'kaos' öncesi 'kelebek etkisi'....
`BuRaK´
`BuRaK´
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2007, 17:48:21 »

hahaha  Cheesy cihangir de aynı tepkileri verdirtebiliyo bazen, gerçi bi yerden sonra yokuşları göz yaşlarını tutmanı zorlaştırıyo ama..
geceleyin haliç güzel olur bi de, pek tekin olmaz sahil yolları ama işte o da macera kısmı. hem tehlikeli olmasa gerçek haliç severler dışında milyonlarca insan olurdu dimi Tongue

hebele bübele..
.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2007, 00:34:17 »

tamam İkucum gitmeyi öğrenip bir ara tek başıma takılmaya gitmem lazım o zaman...

burak bizim Türkiye şartlarında akşam sahilde tek başımıza kafa dinlememiz imkansız malesef Embarrassed Hatta bence artık erkekler içn de zor. Malum devir kötü...

I've turned the tables 'round and found another way
I've left it all behind for a better day

I will take things as they come
look out for number one
and I'll be back tomorrow
Feeling strong and brave inside
my head up high with pride
yes I'll be back tomorrow
5ergio
Sercan
Süper Üye

« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2007, 13:10:10 »

Hatta bence artık erkekler içn de zor. Malum devir kötü...

Yok bee o kadar da değil. En azından bi 7-8 kişi olunca hiç bişicik olmuyo  Grin
`BuRaK´
`BuRaK´
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2007, 13:16:40 »

abartmayın canım o kadar. giyiceksiniz siyah paltoyu, sakal bırakıcaksınız kirlisinden, bi oyuncak tabanca yanınıza nolur nolmaz Smiley ama şöle bişi var ki etraftaki sesleri dinleyip paranoyaklaşmaktan denizin, manzaranın keyfini çıkaramıyosunuz. o yüzden bikaç kişi bulup yakınlarına kurulcaksınız en garantisi o Wink eee ne demişler; gülü seven vs..

hebele bübele..
Sayfa: [1] 2 3 4 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: