Programı seyretmedim ama Kadir Topbaş'ın böyle basit cevaplar vermesini garipsemedim çünkü AKP bünyesinde belediyecilik ya da parlementerlik yapanlar o kadar rahat ki (misal Kemal Unakıtan, Atilla Koç, Cemil Çiçek) ... Ayrıca bu "lale" meselesi aklıma yine bu siyasi kanattan eski bir belediye başkanının yaptığını aklıma getirdi. Eski İstanbul belediye başkanı Ali Müfit Gürtuna, 2001 yılında Şaşkınbakkal'da Göztepe Parkı'nın arka taraflarına ekme amaçlı belediye bütçesiyle Hollanda'dan 2 trilyonluk gül ithal ediyor (gülüyle meşhur Isparta'da gül bitmiş herhalde). Ve yanlış hatırlamıyorsam aynı yılın Haziran ayı gibi orada "Gül Bahçesi" diye bir park açılıyor. Daha faydalı işler yapılabilecek 2 trilyon güle gidiyor ve bu insanlar bu kadar çok sorun varken bu tip afaki şeylerle belediyecilik yaptıklarını sanıyor(bazı şeylerin üstünü örtmek için olsa gerek). Açıkçası Genç Bakış'ın da dün izleyemediğim programda tarafsız davranmaması çok olağandışı bir durum gelmedi (Aydın Bey ile RTE ölümüne kanka nasıl olsa). Ama tabii ki taraflı yayıncılık anlayışından dolayı kınıyorum...
Herşeye tamam da Aydın Bey kesin kanka değil RTE ile, bunu anlamak için milliyet.com da çıkan birkaç aydır haberlere azıcık göz atmak yeterli.