Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 14:24:46
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  Kadir Topbaş Genç Bakış(!)'ta... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: Kadir Topbaş Genç Bakış(!)'ta...  (Okunma Sayısı 2038 defa)
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« : 01 Şubat 2007, 02:35:48 »

Şu an itibariyle televizyonun başından çıldırarak kalkmış durumdayım!Kanal D'de Abbas Güçlü'yle Genç Bakış adlı programda İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuktu.İstanbul ile ilgili sorunlar ve ilgili çözümlerle alakalı bir program düzenlenmiş.Stüdyoda genç bakışlı(!) ve Kadir Topbaş Fan'ı olarak nitelendirebileceğimiz azımsanmayacak bir kalabalık vardı.Gelen soruların daha önce hazırlandığı o kadar belliydi ki, Kadir Topbaş hiç aksamadan eliyle hazırlamış gibi soruları yanıtladı ve ağzından önemli önemsiz ne kelime çıksa alkış tufanı koptu her defasında.Geçen yıl Bakırköy'e ekilen lalelerle ilgili bir eleştiriye, " bunu söyleyen arkadaş kravat takmıyor mu?Şehri güzelleştirmek lazım" gibilerinden bir cevap verdi ve ekledi: Geçen sene bu işe 750 milyar gibi bir para harcanmış,bu sene ise 2.5 trilyon harcanıcakmış.O kadar güzel böbürlendi ki bununla,çivilenip kaldım koltuğa.O alkışları görmeniz lazımdı...Trafik sorunundan epeyce bahsedildi ve kim söz aldıysa o kadar methiyeler düzdü ki acaba dedim hergün Kadıköy'den Bostancı'ya 1 saatte,Eminönü'nden Vatan Caddesi'ne yarım saatte giden ben değil miyim?Seçim arifesinde propoganda yapılmasına izin veren Genç Bakış adlı programı kınıyorum...Bu programı izleyen ya da konu hakkında fikir sahibi olan varsa edinmek isterim görüşleri...
veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2007, 13:20:07 »

Programı seyretmedim ama Kadir Topbaş'ın böyle basit cevaplar vermesini garipsemedim çünkü AKP bünyesinde belediyecilik ya da parlementerlik yapanlar o kadar rahat ki (misal Kemal Unakıtan, Atilla Koç, Cemil Çiçek) ... Ayrıca bu "lale" meselesi aklıma yine bu siyasi kanattan eski bir belediye başkanının yaptığını aklıma getirdi. Eski İstanbul belediye başkanı Ali Müfit Gürtuna, 2001 yılında Şaşkınbakkal'da Göztepe Parkı'nın arka taraflarına ekme amaçlı belediye bütçesiyle Hollanda'dan 2 trilyonluk gül ithal ediyor (gülüyle meşhur Isparta'da gül bitmiş herhalde). Ve yanlış hatırlamıyorsam aynı yılın Haziran ayı gibi orada "Gül Bahçesi" diye bir park açılıyor. Daha faydalı işler yapılabilecek 2 trilyon güle gidiyor ve bu insanlar bu kadar çok sorun varken bu tip afaki şeylerle belediyecilik yaptıklarını sanıyor(bazı şeylerin üstünü örtmek için olsa gerek). Açıkçası Genç Bakış'ın da dün izleyemediğim programda tarafsız davranmaması çok olağandışı bir durum gelmedi (Aydın Bey ile RTE ölümüne kanka nasıl olsa). Ama tabii ki taraflı yayıncılık anlayışından dolayı kınıyorum...
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2007, 21:57:39 »

weiso belki biliyosundur bu anlattığın olay hollanda'dan ithal edilen gül olayı ve bu güller diyarbakırlı birkaç eski asker tarafından fortis bank aracaılığıyla ihale edilmişti.Dönen ranttan kaymak yiyenlerin ucunu tahmin edebilirsin...
veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2007, 22:43:16 »

weiso belki biliyosundur bu anlattığın olay hollanda'dan ithal edilen gül olayı ve bu güller diyarbakırlı birkaç eski asker tarafından fortis bank aracaılığıyla ihale edilmişti.Dönen ranttan kaymak yiyenlerin ucunu tahmin edebilirsin...

Hatırlamaz mıyım? Hatta bu olaydan esinlenerek vatansever(!) yönetmenimiz Osman Sınav "Deliyürek Bumerrang Cehennemi" filmini çekmişti. O da iyi kaymak yedi tabii Wink
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2007, 00:21:38 »

Osman Sınav kaşık atıcağı yeri iyi bilir Süper Baba'dan Kurtlar Vadisi'ne ne kaymaklar götürdü kafayıf üstü : )
(Bu arada bu kaymak muhabbeti yavaş yavaş açlık sınırlarımı zorluyo Smiley) )
veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2007, 00:39:06 »

Yavaş yavaş memleket hadiselerinden mutfağa kayıyoruz hem de bu saatte =)
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2007, 00:58:09 »

hemen konuyu değiştiriyorum ve diyorum ki şu an atv'de teketek başladı konu da türkiye'de derin devlet bakiyim nerelere sapılıcak neler konuşulucak neler örtbas edilicek meraklerdayım....
kcaLP
aLP
Kaliteli Üye

][v][

« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2007, 01:07:54 »

ya s*ttr edin ya eğlenmenize bakın  kop kop kop kop   Kiss Kiss
Balababum
iBoo
SUFEBliler
Ultra Mega Üye

ToMaTo

« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2007, 01:47:42 »

tabi ya u hukumet oldukca boyle seyler normaldır

Baba Beni Okuldan Al !!! 
Bağışlarınızı 05359393139 Nolu Telefona Kontör Yollayarak Yapabilirsiniz...
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2007, 01:49:48 »

alp kafan güzel heralde kardeş : ) Ef püf demiyoruz ki bilidğin önemli bikaç konu konuştuklarımız,keşke yılbaşında da biraz kopaydın da sözünün arkadasında duraydık  Grin
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: