Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 14:18:31
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  HAZIR MISIN? 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3]
Gönderen Konu: HAZIR MISIN?  (Okunma Sayısı 1960 defa)
animetyilmaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 17 Ocak 2007, 00:17:40 »

kimsei tanımaınca  Grin
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #21 : 17 Ocak 2007, 00:19:31 »

sufot a gelmeyince Tongue

ne ayak?...
iKu
ilknurrr
Süper Üye

})Ϊ({

« Yanıtla #22 : 17 Ocak 2007, 00:40:17 »

Embarrassed

belki çok erken, belki çok geç... kimbilir belki de sadece şu meşhur 'kaos' öncesi 'kelebek etkisi'....
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #23 : 17 Ocak 2007, 00:55:51 »

sufot 4 olunca Cheesy

ne ayak?...
bitter:)
bitter
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #24 : 17 Ocak 2007, 20:35:34 »

hadi sufot 4 olsn artk:D

mükemmele yakınım
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #25 : 17 Ocak 2007, 20:41:46 »

hakkaten bizim 2. dönem ders seçimleri nezaman olacak??

ne ayak?...
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #26 : 20 Ocak 2007, 19:46:40 »

8-9 ŞUBAT 2007 (Prep)
12-16 ŞUBAT 2007 (LİSANS)
14-16 ŞUBAT 2007 (L.ÜSTÜ)
http://www.sabanciuniv.edu/tr/?Akademik/Takvim.php  Wink

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #27 : 22 Ocak 2007, 18:20:22 »

peki doruk şimdi ben tll102 alamıyorum normalde onu alamayınca hist192 de alamıyorum :S ama eğer hocanın izni olursa alabiliyormuşum falan öyle bişeyler var bunu nasıl halledecem?? bi de bu sene freşler ders seçimi yapacak mı ikinci dönem??

ne ayak?...
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #28 : 24 Ocak 2007, 23:16:41 »

Herkes biyolog Doruk'a bolca maruz kaldı ama şu ana Kimyager Doruk konuşuyor... Kolay yolu seçmek doğal olandır.
Doğal değil dedim ya, aslında Newton'un ilk iki kanunu yanında pek soru çıkmadığı için sallanmayan eylemsizlik benim anladığım şekli ile evreni yöneten mekanizma. Herşey en düşük enerji seviyesinde olmayı tercih eder ve şeyin kapsamı molekül, enzim, sıkkın bezgin bıkmış üni öğrencisi de olsa hep aynı temel prensip işler.
Tabi ki tüm hafta film seyretmek isteriz ve hocalarımız canımızı çıkarmıyorsa işte o zaman bişi ters demektir. Aşk konusunda kesinlikle otorite değilim ve daha çok sevgiliye duyulan sevgi diye bişiden anlıyorum ve gerçekten var ağğğbi gibi yorumlara bile nesnel yaklaşacak kadar sıkıcı biriyim. Ha tipim de ruhum da kaydı bu hafta belirtmek isterim, ondan yazıyor olabilir bunu.
Ama aşık üni öğrencisi hala üni öğrencisidir ve hala en kolay yol neyse onu seçecektir.
ya boşwer her topic in anlamı olmak zorunda değil burdan da işte dewam ederiz bu konudan Wink

ya tabii ki etrafının baskılarına aldırmadan yaşamak imkansızdır ama etrafının baskıları yüzünden ayrılan sevgililerin mutlu olduğunu gördünüz mü siz?? eğer mutlu olabiliyorlarsa zaten bence beraber olmalarının biir anlamı yok ki. hem çevre baskıları yüzünden ayrılmak işin kolay yolu eğer gücün yetiyorsa herşeye rağmen vazgeçme aynen devam et de görelim ozaman ne kadar sevebildiğini neler feda edebileceğini... bu sadece kız erkek arkadaş için geçerli değildir hayatındaki herşey için geçerlidir zorluklar karşısında ne kadar şey feda edebiliorsun ona bakmak lazım bence...  Undecided

sonuç olarak insanlar bence problemler karşısında boyun eğmek yerine veya probleme çözüm olarak problemden kaçmak yerine üstüne gitmeli ve zor da olsa sonunda öğrenmelidir nasıl başa çıkması gerektiğini. bunu yapabilmek için de hayatı biraz hafife almak lazım çok düşünmeden karşına çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışmak lazım...  Cool

ama tabi en önemlisi de insan olmak lazım insan Tongue Tongue Tongue  Grin

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Ultra Mega Üye

« Yanıtla #29 : 24 Ocak 2007, 23:19:28 »

Pardon, bunu şimdi gördüm. Valla kalmak konusunda da otorite değilim  Cool Ama ders seçimleri vardı, ben SPS çok sevdiğim sps asistanımın sectionına geçmek için çok kasmıştım. Zaten sonunda o da beni düğününe davet etti, hala görüşüyoruz  Cheesy Neyse, off topic oldu gene, pardon. Ben gidip bişiler izleyeyim onbirde de gidip zıbarırım artık.

peki doruk şimdi ben tll102 alamıyorum normalde onu alamayınca hist192 de alamıyorum :S ama eğer hocanın izni olursa alabiliyormuşum falan öyle bişeyler var bunu nasıl halledecem?? bi de bu sene freşler ders seçimi yapacak mı ikinci dönem??

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Sayfa: 1 2 [3]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: