Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 14:18:07
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  HAZIR MISIN? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: HAZIR MISIN?  (Okunma Sayısı 1960 defa)
DJ MiR
Yeni Üye
*

« : 14 Ocak 2007, 18:22:21 »

Hep hazır olmaya çalıştın,
 Bu ilk olarak annenin seni yatırmaya hazırlamasıyla başlar, sonra misafirler için hazırlar seni, sonra bakarsın yuva için hazırlandırılmışsın, sonrasında tatil için hazırlandırılırsın, sonra ilkokul, ve artık bazı şeyleri sen hazırlamaya başlarsın, kıyafetini kendin giyer, çantana eşyalarını kendin koyarsın, bundan sonra senden hazır olman beklenir, çocukken başkaları seni hazırlarken bu sorumluluk artık senin üzerindedir, düşünsene sokağa çıkıcağın zaman kirlenicek kıyafetini bile annen seçerdi, şimdi kendini alışverişe hazırlıosun , kıyafetlerini seçiosun alıosun ve bir yere gitmek için hazırlanırken onları giyiyorsun, planlı programlı olmak maddi hayatımızın parçası olmuşken, duygusal yanımızı da programlar olduk, öss zamanı sevgili olmaz dediler, soğuduk sevgiden erteledik, sınav zamanı eğlenilmez dediler, erteledik, dışarıda öpüşülmez, elele dolaşılmaz dediler, sevgilimizi hissedemedik, ona sarılamadık bile, erteledik ortam bulduk öptük, sarıldık, yani şart uygun olunca ancak istediklerimizi hissedebildik, bizim hazır olmamız gerekti mutlu olabilmemiz için, iyi hissedebilmek için, eğer birşeyler yaparak kendimizi iyi hissetmek için önümüzde engel varsa hep onları aşmayı denedik, ama sormadık neden bu engel var veya böyle bir engel gerçekten var mı ve gerekli mi diye sorgulamadık hiç, sevmek için eğlenmek için kendini iyi hissetmek için enerjini boşaltmak için ya diyeceksin ki BEN HEP HAZIRIM! ya da hayatının sonuna kadar bazı şeylere hazırlanmak zorunda kalacaksın, birini sevmek için hazır olman gerekicek, eğlenmeye gitmek için hazır olman gerekicek, mutlu olman için hazır olman gerekicek bazen, yani yapman gereken maddi dünya işlerini konu dışında bırakırsak, hayat için hiçbir zaman hazır olamayaksın, hep hazırlanacaksın ve bir gün gelicek hayatın son anlarını yaşarken ölmeye hazır olmayacaksın, ama ölüm seni bulduğunda hazır olmuş olacaksın, yaşarken ölmeye hazır ol, yaşarken YAŞAMA HAZIR OL!

M. Mert Eren
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2007, 18:54:06 Gönderen: DJ MiR » Logged
DJ MiR
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2007, 00:27:10 »

Hazır Mısın?
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2007, 00:35:08 »

Huh?

kusura bakma da ben anlamadım ya Smiley

ne ayak?...
bitter:)
bitter
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2007, 00:56:12 »

ben de Huh?

mükemmele yakınım
Balababum
iBoo
SUFEBliler
Ultra Mega Üye

ToMaTo

« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2007, 04:27:06 »

Huh? Huh? Huh? Huh?

Baba Beni Okuldan Al !!! 
Bağışlarınızı 05359393139 Nolu Telefona Kontör Yollayarak Yapabilirsiniz...
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2007, 04:55:36 »

başkalarının ne düşündüğünü çok fazla kafana takıyorsun galiba mert... öss zamanı sevgili olmaz dediler diye sevgiliden soğurmu insan hiç ya hem asıl öss zamanı sevgili lazım Tongue Cheesy

ne ayak?...
dEmOn
Tecrübeli Üye
**

110001010001100011001100011000000111110101011

« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2007, 04:57:28 »

ahi diosa dogrudur Smiley

SU;) uyur,ciHAT özBalta uyumaz...
Ahis
ahis
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2007, 07:49:31 »

biliyoz da konuşuyoz heralde Tongue  Smiley

ne ayak?...
DJ MiR
Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : 15 Ocak 2007, 19:06:43 »

başkalarının ne düşündüğünü çok fazla kafana takıyorsun galiba mert... öss zamanı sevgili olmaz dediler diye sevgiliden soğurmu insan hiç ya hem asıl öss zamanı sevgili lazım Tongue Cheesy

benim buna canlı kanıt arkadaşlarım varsa napıcaz peki?
ayrıca başkalarının düşünceleri eğer senin hayatını etkilerse sen de kafana takmaz mısın? çok sevdiğin bir kız hiçbir engel yokken seni çok seviyorum biliyorum aradığım kişi sensin ama hazır değilim diyorsa, bunu kafana takmaz mısın?
iKu
ilknurrr
Süper Üye

})Ϊ({

« Yanıtla #9 : 15 Ocak 2007, 20:10:19 »

offff!!! fena dolmuşun sen yaa....

belki çok erken, belki çok geç... kimbilir belki de sadece şu meşhur 'kaos' öncesi 'kelebek etkisi'....
Sayfa: [1] 2 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: