Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 19:41:54
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6023
Son üye: dilaraunlu
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  dorm da dunkin de 3:00 da kasaları kapatıyor!!! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 5
Gönderen Konu: dorm da dunkin de 3:00 da kasaları kapatıyor!!!  (Okunma Sayısı 4169 defa)
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2006, 22:18:47 »

Dorm'a karşı bazen objektif olamayabiliyorum ama gerçekten ayrı bir diyar dorm.
Bir de, zeka gerektiren bişi olmasa da insanın ateşi bulmasının kaç milenyum aldığını hatırlatmak isterim. Eğer tezgahın öte yanındakiler kalkolitik çağda kaldıysa, evet, çok zeka gerektirebiliyor onlar için...

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2006, 21:01:00 »

cidden baydırdılar be...alıcam tenceremi tavamı kendim yapıcam...bunca zaman yapmamam hata zaten...onların yemekleri yanında osmanlı saray mutfağı yaratırım bee alaaa...dellendim

I've turned the tables 'round and found another way
I've left it all behind for a better day

I will take things as they come
look out for number one
and I'll be back tomorrow
Feeling strong and brave inside
my head up high with pride
yes I'll be back tomorrow
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2006, 00:57:38 »

Ocaklarımızı hiç test etmediğin sonucuna varıyorum. Isınması tam 10 dakika, tencereyi ısıtabilmesi de bi o kadar daha sürüyo... Toplam pişme süresini sen hesapla. Buharlım veya elektrikli ocak almadıkça bu okulda her gün kendi yemek yapabilecek bayiğitler anayiğitler yok. Ama dördüncü senesinde mücadeleyi bırakmayanlar var ki, ümitlendirici

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2006, 21:07:33 »

Ocaklarımızı hiç test etmediğin sonucuna varıyorum. Isınması tam 10 dakika, tencereyi ısıtabilmesi de bi o kadar daha sürüyo... Toplam pişme süresini sen hesapla. Buharlım veya elektrikli ocak almadıkça bu okulda her gün kendi yemek yapabilecek bayiğitler anayiğitler yok. Ama dördüncü senesinde mücadeleyi bırakmayanlar var ki, ümitlendirici
Evet...Mutfakta birşeyler yapmayı denemedim hiç...Toplu kullanılan yerlerden pek hazetmem çünkü...O zaman bir çözüm üretemiyorum.Çok kötü ya...Güyya her türlü imkanı sunuyorlar bize.Cidden sinirim bozuluyor artık bu duruma...Öğrenci birliği ocakları değiştirtsin becerebiliyorlarsa

look out for number one
ookami
Kaliteli Üye

« Yanıtla #14 : 24 Aralık 2006, 02:29:22 »

klasik hareket oldu birşeyden şikayet ettikten sonra ÖBYK hemen yap şunu bakiyim demek Smiley Sana bir tepki olsun diye demiyorum yanlış anlama da artık toplu bir protesto yapılmalı. Bu böyle gitmez arkadaşlar.

Şaraplar, kırık bardakta getirilir, derler..
anlamak için,
kim kadehe meraklı,
kim gerçek şarapsever.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #15 : 24 Aralık 2006, 18:29:42 »

Umutları kırmak istemem bende ama şimdiye kadar sonuç alamamış biri olarak, sistemle her takışmada ciddi bir amaç elde edilecek gibi gözükmüyorsa, nötr kalan ve kendi günlük rutininin en temel bir kaç unsurunu devam ettiren biri olarak yaşamaya çalışıyorum. Şu 2004 yemekhane önündeki oturma eylemlerinde ne oldu ki elle tutulur sonuç olarak. Taşa oturup midemizi üşüttüğümüzle kaldık. Toplu bir hareket örgütlemek için insanların daha sakin bir dönemde olması gerekiyor, yoksa herkes günlük sınav ve koşuşmaca trafiğinde ilgilenemiyor. Uykusuz adam eylem yapmıyor, önce uyuyor.
Eğer bir direniş örgütlenecekse, bunu önümüzdeki dönem başı, herkes sakinken yapmalı, bence.Artık suugle'ın da bu işe girmesiyle anlamlı bi hareket oluşturabiliriz. Yoksa bir avuç kişi ile sınırı kalıyor.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #16 : 25 Aralık 2006, 00:21:35 »

Yook ookami bilakis yazarken ben de güldüm kendi kendime "nerde bu devlet" repliğine benzedi diye...Ama öğrenci birliği abuk subuk sistemler getireceğine cidden sorunlarla ilgilensinler yaf...

Ve karbon bence de...Şu anda insanların eyleme değil uykuya ihtiyacı var gibi duruyor daha çok.Herkes bi koşuşturma içinde.Ama suugleda örgütlense millet ve gelecek dönem başı ses çıkarılsa iyi olacak...Artık aynı berbat şeyleri yemekten ve bi çözüm üretemeyip krakere falan dadanmaktan bıktım ya...

look out for number one
ookami
Kaliteli Üye

« Yanıtla #17 : 25 Aralık 2006, 03:14:17 »

Yook ookami bilakis yazarken ben de güldüm kendi kendime "nerde bu devlet" repliğine benzedi diye...Ama öğrenci birliği abuk subuk sistemler getireceğine cidden sorunlarla ilgilensinler yaf...

Ve karbon bence de...Şu anda insanların eyleme değil uykuya ihtiyacı var gibi duruyor daha çok.Herkes bi koşuşturma içinde.Ama suugleda örgütlense millet ve gelecek dönem başı ses çıkarılsa iyi olacak...Artık aynı berbat şeyleri yemekten ve bi çözüm üretemeyip krakere falan dadanmaktan bıktım ya...

öyle gözüktü farkına vardım ben de ancak bu durum öyle bir seviyeye geliyor ki artık saçma sapan yemekler yemekten bıkmış usanmış durumdayım.

Şaraplar, kırık bardakta getirilir, derler..
anlamak için,
kim kadehe meraklı,
kim gerçek şarapsever.
iwax
Iwax
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #18 : 25 Aralık 2006, 04:18:11 »

poff.gec kaldik o zaman yemek icin ya..

~~Hate me or love me,in the end it's still me..!~~
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #19 : 25 Aralık 2006, 14:08:05 »

Bazı durumlarda hemen sonuç beklemek yerine mücadele etmeye çalışmak daha mantıklı gibi gözüküyo.%80 nüfusun okul içerisinde yaşadığını düşündüğümüzde aslında arsızca bir hak elde edilmiş durumda.Düşünce sistemi " bu insanlar aç kalmayacak ya eninde sonunda ordan ya da burdan yemek yiyecekler" şeklinde.bağırsak ta anırsak ta her öğlen yemekhaneye gidip 1,5 tabak yemeğe 6 milyon veren biz değil miyiz?Birinci eylemde bir tepki gelmemiş olabilir,belki 2.de de herhangi bir tepki alınamayabilir.Ama seviyeli ve haklı bir eylem tarzı yürütülürse bir tepki geleceği bana göre kaçınılmaz.Haklı olduğumuz konusunda herkesin hemfikir olduğunu düşünüyoruym,seviye konusunda da benim çok fazla şüphem yok Smiley
Sayfa: 1 [2] 3 4 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: