Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 18:08:38
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Suugle  |  Problemler  |  arama sonucu profil goruntuleyememe 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: arama sonucu profil goruntuleyememe  (Okunma Sayısı 639 defa)
letsseeyoudance
Yeni Üye
*

« : 13 Aralık 2006, 19:14:12 »

Merhaba,
forumu kurcaladıım ve daha once boyle bir sorun göremedim. Ben internet explorer'ın son versiyonunu yüklediğimden beri arama yaptıktan sonra profil görmek istediğimde profili göremiyorum. Kendim de dahil olmak üzere bir 'görüntüle' linkine tıkladığımda browserımda
"Lütfen aramayı kullanınız ve suugle dışındaki profil linklerine basmayınız.. "
uyarısı çıkıyor. Bir ayar değişikliğine mi ihtiyacım var?
Teşekkürler.
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2006, 00:08:40 »

yeni pencerede açarsan header gönderilmediği için refererı okuyamıyor sayfa. suugledan yönlenmeyen linkleri göstermiyoruz, çünkü newsteki linklere tıkaltıp gösterilme sayısını oldukça yükseltenler oldu. Hatta şu an birisi 4. bunu yapanlardan Smiley

neyse aynı sayfada açarsan normal açılır, ille yeni pencerede açmak istiyorsanız sağ tıklayıp yeni pencerede aç deyin, sürükleyip bırakıp yeni pencere komutu vermeyin. (bu yeni ie'nin bir özelliği mi onu da bilmiyorm)

olay referer meselesi yani.

letsseeyoudance
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2006, 03:15:31 »

soyledigin seyi anlıyorum ancak ben zaten yeni pencerede ac demiyorum, oldugu haliyle direk tıklıyorum.
yani aynı dili konusmuyoruz gibi geldi biraz Cheesy
herneyse sorun hala devam ediyor, hic bir şekilde hic bir profil goruntuleyemiyorum..

tesekkurler
marmelat
karamel
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2006, 03:14:09 »

Ben de araya tıkladığımda hiçbir okul öğrencisini bulamıyor. Sıfır sonuç bulundu diyor. Sadece öğretim üyelerini okul çalışanlarını vs bulabiliyor. Zaten ilk sayfada arama motorunun üstünde 'çalışanlar(beta)' yazıyor. Yanında ise okul çalışanlarını değerlendirin yazıyor. Okul öğrencilerinin profilini nsl arayabilirim çözemedim.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: