Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 18:30:25
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Suugle  |  Anket  |  Yemek Siparişi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Anket
Soru: Suugle'dan yemek siparişi vermek ister miniz?
evet, hem de her gün!
evet, haftada 2-3 kere
evet, ama ayda 1 felan
hayır, ama güzel olur
hayır, ne gerek var

Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: Yemek Siparişi  (Okunma Sayısı 8896 defa)
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« : 29 Kasım 2006, 23:06:50 »

Merhaba Arkadaşlar,

Suugle olarak yemek sorununa birazcık çözüm olabilir umuduyla, internetten yemek sipariş işine girmeyi düşünüyoruz. Basit anlamda yemeksepeti.com'un yaptığı işi yapmayı hedefliyoruz, ancak anlaştığımız firmalar etraftaki lokanta ve restoranlar olacak ve biraz daha ucuza ayarlayabileceğimize inanıyoruz.

Ancak bu iş çok takip gerektireceğinden, günlük olarak ortalama belli bir sipariş miktarının üzerine çıkmamız gerekiyor, eğer çok talep olmazsa bu işe girmemeyi düşünüyoruz.

Belki bi çözüm olur Wink

ekleme:(bazı sorulara cevaplar)
yapmaya karar verirsek her cebe ve türe göre lokantalarla anlaşmaya çalıacağız...
pizza da olur, dürüm de olur, ev yemekleri de olur

şu an tek sorun, okul servis görevlilerinin yurtlara girmesine izin vermiyor, gidip yoldan almak zorunda kalıcaz şu anki gibi..

ona da çözüm olarak şöyle bir şey sunduk yönetime ama hala bişey demediler, servis elemanı her yurt binasının altında olan telefonun oraya gelip dahiliden telefon edicek ve biz de artık 1-2 kat aşağıya inip ordan alıcaz.. bu konuda biraz bastırırsak bunu kabul ettirebiliriz sanıyorum.

ama yine de önemli olan öğencilerin istemesi.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2006, 02:31:25 Gönderen: alicaner » Logged

kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2006, 01:25:23 »

Ayda bir dedim ama haftada iki üç deyip oyun bozanlık yapmak istemediğim için. Bu ikisinin arasında bişi olur. Tabi şimdiden söyleyeyim. Sırf kebapçılar olursa bana cazip pek bişi kalmıyor.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
munal
Süper Üye

« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2006, 01:34:37 »

Eğer dominosda dahilse tam süper olmuş.
neisseria
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2006, 01:53:57 »

ben eğer çatı olursa sipariş veririm valla, hatta çatıya düzeli servis kaldırılsın ya da çatı burda şube açsın hepsi bana uyar...
Rieper
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2006, 02:01:03 »

sen arada el salla gelirsin bizimle  Smiley
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2006, 02:01:19 Gönderen: Rieper » Logged

dark thoughts in your mind will bring you tears
like the dark clouds in the sky bringing rain
anger in your heart will make your fears grow
like the thunder in the sky screams in pain
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2006, 02:06:08 »

newse attığım mesajı buraya da atıyorum:

zaten yapmaya karar verirsek her cebe ve türe göre lokantalarla anlaşmaya çalıacağız...
pizza da olur, dürüm de olur, ev yemekleri de olur Smiley

şu an tek sorun, okul servis görevlilerinin yurtlara girmesine izin vermiyor, gidip yoldan almak zorunda kalıcaz şu anki gibi..

ona da çözüm olarak şöyle bir şey sunduk yönetime ama hala bişey demediler, servis elemanı her yurt binasının altında olan telefonun oraya gelip dahiliden telefon edicek ve biz de artık 1-2 kat aşağıya inip ordan alıcaz.. bu konuda biraz bastırırsak bunu kabul ettirebiliriz sanıyorum.

ama yine de önemli olan öğencilerin istemesi.

erenpek
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2006, 02:36:36 »

Gayet güzel bir çözüm bu yemek olayına. Haftada 2-3 defa kullanırım. Teşekkürler iyi bir düşünce, umarım uygulanır.
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2006, 02:40:20 »

fikir güzel yalnız servis elemanlarının yurtlara girmemesi yararlı bir uygulama, ve değişmemesi yerinde olacaktır. ülkede her türlü adam var. sonra "odamdan laptopum, cüzdanım çalındı." konulu topicler okuyabiliriz newslarda. aman diyim.
aligator
Deniz
Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2006, 03:21:23 »

fikir güzel, mekan güzel ama yemezler Tongue
yok harbiden fikri çok beğendim ama anladığım kadarıyla böyle birşey denenmiş daha önce yabancı araçların girişini yasaklamışlar fln umarım bu plan başarıya ulaşır. şimdiden minnettarız  Smiley

We are the all singing, all dancing crap of the world.
5ergio
Sercan
Süper Üye

« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2006, 09:02:47 »

Tahmin edileceği gibi iyi bir ilgi görecek bence de bu öneri. Kendi adıma konuşayım, Suugle yemek getirsin ben illa da yurdumun alt katından almasam da olur. Önemli olan servis zamanı ve kalitesi oluyor bi yerden sonra. Yani söylediğim yemeği afiyetle yemek için bir bilemedin ki blok yurt yürümek bana koymaz. Umarım gerçekleşir de kampüsümüzde adam gibi yemek yemeye başlarız =)
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: