Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 06:11:38
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Suugle  |  Problemler  |  anasayfadaki login 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: anasayfadaki login  (Okunma Sayısı 847 defa)
onevisual
Kaliteli Üye

« : 22 Ekim 2006, 08:04:12 »

demin firefoxun tüm cache, history fln temizlemiştim, suugle'a girdim login olcam anasayfadan ama anasayfa olan yere bastırmadı, tablarla geçiş yaptım :S

no fate but what we make...
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2006, 11:05:17 »

önemli olan cookilerin silinmesi, cookileri silmediğin sürece senin eski girişini hatırlayacaktır.

onevisual
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2006, 11:55:56 »

tamam orda sorun yok zaten, cookieler gitti tekrar login olmam gerek ama kullanıcı adı ve şifreyi girmem gereken yere basamadım. aramadan kaldı, sürekli tab'a basarak linkleri atlayıp öyle giriş yaptım

alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2006, 12:03:29 »

şimdi ben de firefoxta denedim, hakkaten mouse ile tıklanmıyor.. ne zamandna beri böyle bilmiyorum ama ilk defa farkediyorum, bunu ilk ne zaman yaşamaya başladın sen.. ona göre yaptığım bir değişiklikten dolayı mı yoksa baştan beri mi böyle anlamaya çalışacağım...

alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2006, 12:09:49 »

bir de şöyle birşey keşfettim, text alanına değil de yanındaki yazsına basınca imleç yanıp sönüyor orada..
Yani "Kullanıcı" kelimesine bastığın zaman çalışıyor.. gerçi bu da normal değil ama en azından çalışıyor bi şekilde..

Ayrıca giriş yap dediğin zaman da butonda basılma efekti falan da olmuyor.. neyse bu da böye bişey işte, çalışıyo sonuçta...

onevisual
Kaliteli Üye

« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2006, 14:00:38 »

şimdi ben de firefoxta denedim, hakkaten mouse ile tıklanmıyor.. ne zamandna beri böyle bilmiyorum ama ilk defa farkediyorum, bunu ilk ne zaman yaşamaya başladın sen.. ona göre yaptığım bir değişiklikten dolayı mı yoksa baştan beri mi böyle anlamaya çalışacağım...

ilk defa bu sefer oldu daha önceden basabiliyodum. sonuçta ikinci mesajda denileni yapınca çalışıyo

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: