Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 17:19:53
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  DONUTS ın içinde sigar içilsin mi? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 5
Gönderen Konu: DONUTS ın içinde sigar içilsin mi?  (Okunma Sayısı 3638 defa)
ratnolnakin
Tecrübeli Üye
**

« : 15 Ekim 2006, 23:34:09 »

Kış olduğunu düşünün bide arkadaşlar.
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2006, 23:46:28 »

İçilirse, ya girerken dumana maruz kalmayacak şekilde bir yer ayarlansın ya da beni toptan kaybeder Dunkin. Ama istenen buysa suugle'ın üye alımı biraz normal rakamlara ininceye kadar sürecek bir anket açılır.
Geçen sene Fasshane için içilmesin sonucu çıkmıştı, ayrıca. Bilginize.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
ratnolnakin
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2006, 00:02:16 »

fashane yer itbariyle sigara içenlere en az hitap eden yerimiz.Yurtlarda kalan tiryaki arkadaşlarımız ufak molalarını DORM veya DONUT da sigara içerek geçiriyolar.Donut un içersi 7/24 boş nerdeyse.Ayrıca bi soru daha.Bana bu kampüste koltukta sigaa içilebilen bi yer gösterirmisiniz.Sabahtan akşama kadar sandalyelerde mahvoluyoruz. Angry
Borkie
Kaliteli Üye

« Yanıtla #3 : 16 Ekim 2006, 00:17:12 »

ben sigara icen biri olarak icilmemesi taraftarıyım.sonucta heryere siner. koltuklar kumas duvarlar beyaz. bi de yiyecekler fasshane ye gore etkilenmeye daha meyilli. onun icin icilmemesini tercih ederim.
ratnolnakin
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #4 : 16 Ekim 2006, 06:22:10 »

neden donuts a düğün salonu gibi yer ayırmışlar ozaman sorarım.Öyle biyeri içine sigara içilen bölüm,içilmeyen bölüm,pasif içici bölüm bile sığar kanaatımca Undecided
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2006, 04:40:05 »

İçmeyen ve kokusundan hoşlanmayan biri olarak içilsin diyemem ama gerçekten izole bi yer ayrılabilir içiçiler için

u.A.
ozguro
Ozgur
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2006, 19:34:08 »

Bence Yurtlarda çalışma odalarında da içilmesi lazım.
Hatta bana bıraksalar ben derste bile içerim
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2006, 20:28:15 »

Sigara içenlerin ayakta veya dışarıda soğukta kalması bir eksiklik ama sigara içilsin diye kapalı mekanlar bazı eski yurtlarda var, A'lar, B3 ve B2dekiler gibi, ama yeterli değil. Fakat yine de bu sigara içmeyenlerin çalışma odalarında mağdur olan taraf haline sokulmasını haklı çıkarmaz. Yurtlarda çalışma odalarında sigara içilmemesi lazım olduğunu anlatmak için, her çalışma odasına konmuş sigara içilmez tabelalarına rağmen içenler bünyeler zaten var. Öte yandan hiç birşey denmeden kendisi çıkan veya sigara odalarına gidenler de var, ama bu sene nedense hep ilk grupla karşılaşıyorum.
Kampüste asansöre osurup kaçanlardan sonra en kötü kimyasal savaş örneği çalışma odalarını Naziler'in gaz odaları gibi bırakmak. Aslında sigara kokan studyler daha bile kötü olabilir, çünkü siniyor gitmiyor koltuklara. Toplu kullanım alanı diye birşey varsa, ona göre kullanmak lazım, ama mutfaklar da, çalışma odaları da kötü kullanılıyor.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

merve :)
merwullah
Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2006, 21:01:59 »

Sigara icenlerin sorunlarini anlayabiliyoruz az cok ama icmeyenleri de sigara dumani cok rahatsiz ediyor yaw..
Bi kere saclarina giysine atkina sinio o koku icmedigin icin mide bulantisina bile neden oluo ki bu hos diil.. acik havada en azindan sacimiza fln sinmio.. ayrica kapali mekanlarda sigara icilmesi sigara icmemeyi terch etmis sagligini dusunen veya bu aliskanliktan uzak durmai secen arkadaslarimizi pasif icici haline getirio ki bu hic hos diil.. Butun bunlarin disinda da bi yere ait olabilme istegiyle karakteri henuz gelismemis bazi "cocuk"lar sigara icmeye ozenebilio.. bu sebeplerden dolayi ic mekanlarda sigara icilmemesi gerektigini savunuyrm! ki bu bazi tiryaki arkadaslarimizin da sigarayi azaltmaisni saglayabilir.. sonucta bunun ii bise olmadii ortada diil mi.. Cheesy

M.
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2006, 21:30:14 »

Bazı biyoloji laboratuarlarında nikotin mutant böcekleri öldürmek için kullanılıyor. (biz o kadar kasmıyoruz  Grin)
Aslında tütünde nikotinin bulunma sebebi de zaten bu. Yani tütünün bakış açısından önemli olan börtü böcek tarafından yenince, o böcekleri Hakk'ın rahmetine kavuşturup, kafasını dinlemek. Bazı gelişmiş memelilerin, yapraklarını kağıda sarıp dumanını tüttürmesi, bitkinin çok da umurunda değil.
Ama bu gelişmiş memeliler, adı üstünde, böcekten daha gelişmiş olduğu için, kendilerini imha etmeleri uzun sürüyor.
Kısaca bazı özel epilepsi türleri dışında nikotinin faydalı olabileceği hiç bir kullanımı yok, ama en fazla ekimi yapılan birkaç ticari bikiden biri.
Ve talep sürdükçe böyle olacak.
Ve biyomühendislik için de bir çalışma sahası olarak varlığını sürdürecek. Zararı sadece kendinize olduğu ve bundan şikayetçi olmadığınız sürece, için arkadaşlar.  Ben sizin sigara içme özgürlüğünüzü, benim içmeme özgürlüğümü elimden almadıkça desteklerim de. Ama özgürlükler başkalarınınkinin başladığı yerde biter.
Çalışma odalarında sigara içmeyenlere de buradan teşekkür ederim.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Sayfa: [1] 2 3 4 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: