Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 05:25:15
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  Yurtlarda çalışma odalarının yurt odasına dönüştürülmesi 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3
Gönderen Konu: Yurtlarda çalışma odalarının yurt odasına dönüştürülmesi  (Okunma Sayısı 1887 defa)
ratnolnakin
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2006, 02:17:35 »

bugün çalışma odaları yarın bagem allah korusun.
Xaenin
Xaenin
Yeni Üye
*

« Yanıtla #11 : 22 Kasım 2006, 23:05:21 »

Başka study room yok mu ? Ben de studyde kalıyorum şu anda , zekeriyaköyde oturuyorum , önceden okula gelmem için daha güneş doğmadan kalkmam gerekiyodu . İşkence yani . Yani her dormda bir tane study eksildi diye bu kadar olay yaratmaya ne gerek var ? Niye sadece kendinizi düşünüyorsunuz ? Ha tamam belki final zamanları biraz trafik olabilir bikaç tane study eksildi diye ama tek taraflı düşünmekten bir süre vazgeçip de evinden okula gelmek için işkence çeken insanları düşünürseniz geçici bir çözüm olarak gayet de iyi bir çalışma olduğunu anlarsınız bence . Yurtları olduğu için rahat olup da böyle şeylere anlamsız sataşmalar yapanlar bir daha düşünsün lütfen .

spiral out...
ookami
Kaliteli Üye

« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2006, 05:31:01 »

Başka study room yok mu ? Ben de studyde kalıyorum şu anda , zekeriyaköyde oturuyorum , önceden okula gelmem için daha güneş doğmadan kalkmam gerekiyodu . İşkence yani . Yani her dormda bir tane study eksildi diye bu kadar olay yaratmaya ne gerek var ? Niye sadece kendinizi düşünüyorsunuz ? Ha tamam belki final zamanları biraz trafik olabilir bikaç tane study eksildi diye ama tek taraflı düşünmekten bir süre vazgeçip de evinden okula gelmek için işkence çeken insanları düşünürseniz geçici bir çözüm olarak gayet de iyi bir çalışma olduğunu anlarsınız bence . Yurtları olduğu için rahat olup da böyle şeylere anlamsız sataşmalar yapanlar bir daha düşünsün lütfen .

kimse anlamsız sataşma yapmıyor ve kimsenin size de itirazı yok. Bizim itirazımız bu kadar basiretsiz ve öngörüşsüz planlar zinciri sonucu bu durumun oluşmak zorunda kalması. Burada kimsenin sizleri hatalı bulduğu yok.

Şaraplar, kırık bardakta getirilir, derler..
anlamak için,
kim kadehe meraklı,
kim gerçek şarapsever.
Xaenin
Xaenin
Yeni Üye
*

« Yanıtla #13 : 26 Kasım 2006, 20:14:12 »

Zaten "biz" diye bir topluluk yok yani . Kimse de kimseyi suçluyor demek istemedim ama insanlar bu konuda baya bi tepkili , sadece bu platformdan bahsetmiyorum . Yani düşüncezisce yaklaşan çok bu konuya , onu belirttim .

spiral out...
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #14 : 28 Kasım 2006, 20:05:55 »

Valla yurt sorunu mezun olamama sorunu ile bağlantılı diye düşünüyorum. Okul şu herkesin alması gereken dersleri almamış ama bölüm gereklerini tamamlamış veya herşeyi tam, sırf kredisi yetmeyen insanları tutmaya devam ediyor. 4 sınıflar lehine, açıkça söyleniyor muydu bilmiyorum ama, bir ayrım var, isteyen ve giremeyen senior yok gibi çevremde... Ama sırf NS 100 serisinde bişi atladı diye bir dönem daha burada süründürülen insanlar var. Ben bu zorunlulukların sonuncusunu da haklıyıp kendimi kurtarıyorum bu dönem ama, çoğu insan için sorun olmayı sürdürecek gibi bu UD'ler

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Ralph
Chogaw
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : 03 Aralık 2006, 00:43:26 »

Yeni yurt binaları yapılmadıkça bu sorun çözülmez.Her gün Bahçelievlerden geliyorum.Kadıköyde,Ataşehirde oturup yurtta kalan insanlar varken ben hergün gelip gitmek zorundayım...
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #16 : 03 Aralık 2006, 18:44:42 »

Kadıköy'e diyecek bişeyim yok ama Ataşehir'de kuş uçuşu gelmediğin için sürüyo baya. Gitmeyi dene, anlarsın dediğimi.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #17 : 03 Aralık 2006, 19:10:37 »

digerlerine göre yol ne kadar uzun veya kısa olursa olsun,sonuç olarak okul şehir merkezine uzak ve herkesin yurda ihtiyacı var.yeni yurt binalarının yapımına kesinlikle başlanmalı
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #18 : 03 Aralık 2006, 19:23:41 »

Pınar Hanım'la iki hafta evvel, izninden önce konuştuğumda, yeni yurdun hala projelendirme aşamsında olduğunu söylemişti. Ama ben olsam yeni etap D blok öğretim üyesi lojmanlarının altına veya üstüne kurardım. Ormana kurmayacaklarını kesin biliyorum. Göl çevresine de kurabilirler ama isyan çıkar bence. :]  B9'un yönünde uzarsa çok fazla dolgu toprak gerekir ve sağlamlık konusunda düşündürücü olur.
Okulun karasızlığını şöyle ifade edeyim. Bugün B8 B9 yurdunun durduğu yerde freshken tenis oynardık. Biir de sonradan SC'nin devamına kurulanın boyutlarında bir futbol sahası vardı.
Çok kötü kalitede olsa da fotolarını koyuyorum. 4 ve 5 dışında bişi anlaşılmıyor zaten. Tüm fotolar B7 107'den çekilmiştir.
http://students.sabanciuniv.edu/~dorukk/bir%20zamanlar%20B8/

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Ralph
Chogaw
Yeni Üye
*

« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2006, 17:35:48 »

Kadıköy'e diyecek bişeyim yok ama Ataşehir'de kuş uçuşu gelmediğin için sürüyo baya. Gitmeyi dene, anlarsın dediğimi.

Ataşehir tüm shuttle'ların güzergahı üstünde...
Sayfa: 1 [2] 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: