Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 05:18:53
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  ANİMASYON SEVEN? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: ANİMASYON SEVEN?  (Okunma Sayısı 630 defa)
ansglen
Yeni Üye
*

« : 30 Eylül 2006, 21:04:11 »

Okula girdim gireli herkes filmleri çok seviyor ancak kimse animasyonlardan, türkçesi çizgi filmlerden (ama ben anime demeyi tercih ediyorum) animelerden bahsetmiyor ya da bahsediliyor ben duymuyorum.
Var mı aramızda animasyon, anime severler, Spirited Away diye bir anime filmini duyanlar, Mononoke Hime'yi duyanlar, Kiki's Delivery Service'i izleyenler, Avatar- The last airbender 'ı takip edenler, R.O.D' nin filmini izleyenler, R.O.D the TV 'yi izleyenler duyanlar, My Neighbor Totoro diye bir anime duyanlar, Naruto'yu duyanlar izleyenler, Laputa-The castle in the sky'ı bilenler, 

Ya da o kadar play station-pc-cd rom oynayanlar var aramızda Ghost In The Shell'i de bilenler vardır. Var mı peki aramızda onun iki filmin de seyredenler ya da kitabını okuyanlar? Yakında dizisi çıkacak ABD'de bilen var mı?

VARSA ARAMIZDA ANİMASYON SEVENLER, lÜTFEN PAYLAŞIN NELER SEVDİĞİNİZİ......
battousai
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2006, 20:42:01 »

ruroini kenshin, noir, trigun, space adventure cobra... hayatım çizgi film izlemekle geçiyor  Roll Eyes
ERoS
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2006, 17:23:24 »

ookami (adil) war forumda onun animelerini de videolar bölümünde olması lazım oradan bakın beğenin size temin eder

I was uncool before uncool was cool
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2006, 17:28:23 »

Garip. Ben de anime sevmeyen, duymamış var mı, anime ne diyince 'buyur' türü bi cevap verebilecek denli, merak ediyordum. Yoktur da. Pek bişi bilmiyorum zaten animeler hakkında, özellikle okulda bu kadar iyi takip edenler varken.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
legendofbedwyr
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2006, 23:29:39 »

ne kadar ortalıkta anime izler bilirim die yada otaku'yum (japonca anime freak)  die gezmesemde biraz anime arşivim ve izlemişliim var. Okulda da anime muhabeti fazla dönmesede naruto bleach ve full metal alchemisti izleen baa insan var ama muhabetini cevirmiolar o ayrı.

not: arşivim icin www.anidb.info den legend a bakabilirsin istediin varsa getiririm. Arşivime biraz desemde kendisi en son terabyte i bulmuştu bi sene öss calışırken cok aylak kalmıştım da hehe Smiley
cansuc
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 15 Ekim 2006, 16:30:22 »

alllahhımm anime olmazzz mıı yaa....çok fazla seyredenn fakat bellii etmeyenn o kadar çok insan var ki sabancı daaa...benim sevdiklerime gelince...eskilerdenn sailormoon,naruto,elfin Lied,ve animasyon filmlerden se hepsini özellikle de NEMOOO.. Grin
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: