Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 05:17:42
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  loser öyküleri 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: loser öyküleri  (Okunma Sayısı 698 defa)
tenochtitlan
Ziyaretçi
« : 29 Eylül 2006, 02:24:07 »

efendim bundan iki sene önceydi, 2004 yazı. ben ve iki arkadaşım, öss sonrası bir tatil yapalım diyerekten bodrum'a gitmeye karar verdik. hepimizin hayalinde bodrum'dan sap ayrılmamak var. aslında baştan böyle bir beklenti içersinde değildik. ama yazlıktan tanıdığımız oğuz abi, bodrum'a gitçeğimizi duyunca başladı bize gaz vermeye: "havada kapar kızlar sizi.. para bile teklif edenler olur, reddedin!" biz bu lafları duyunca bir taraflarımız kalktı tabi. "sarsıcaz bodrum'u!!" diyor birisi. diğeri "olm benim kondomlardan otlanmak yok! ehi ehi!!" şeklinde ekliyor lafı.

amerikan filmlerinde hani bir klişe vardır. başrolde kaç erkek varsa, barda falan aynı sayıda kızla tanışır bunlar. bu ülkede bir kere olduğunu görmedim şu olayın. bizde ancak 4 erkeğe - 2 kız tanışılabilir. güzel olan kızın da sevgilisi vardır. neyse, biz bu gerçekliği göz ardı ederek amerikan filmi formatında hayaller kurarak bodrum'a geldik.

ilk gece hadi gari'ye gittik. aslında önce almadılar sapız diye. biraz fazla para verince aldılar. bir standın etrafına dizildik. bekliyoruz öyle oğuz abinin bahsettiği sevişmek için para teklif eden kızların gelmesini. kollarımızdan çekiştirsinler istiyoruz. gelmediler tabi ki. o gece yakınıma bi tane kız geldi sonra onun da aslında erkek olduğunu farkettim. o zamanlar lensim yok. miyop astigmatım. merak etmeyin kazasız belasız atlattım tehlikeyi.

baktık pahalıya patlıyor bize bu bar olayı, tekilacılara takılmaya başladık. çoğu akşamımız orada geçti. oğuz abiyi de sevgi dolu sözlerle anıyorduk her akşam.

birkaç gün sonra körfez bar'a gitmeye karar verdik. orası da damsız almayan bir mekan ama nasıl oldu anlamadık, içeri girdik. kapıda sap ayıklayan o ünlü kısa boylu kel herifin boşluğuna geldi heralde. bir efsaneyi devirmenin verdiği gururla oturduk köşede bir yere. bir süre sonra oturulacak tabure kalmadı. millet ayakta takılmaya başlamıştı. bu sırada barın önüne iki kız geldi. biri tabure buldu oturdu diğeri ayakta kaldı. dedim centilmenlik olsun veriim kendi taburemi. götürdüm, kız teşekkür etti oturdu tabureye. o andan itibaren kız bizim masaya bakmaya başladı. ben de ona bakmaya başladım. böyle bi beş dakka bakıştıktan sonra bizimkiler beni gaza getirmeye başladı. "abi bak tabure verdin. kız feci kesiyo. işin yüzde yetmişi bitmiş!" ben o gazla gittim bara. "işin yüzde yetmişi bitti evet." diye tekrarlıyorum içimden. bara yaslanıp yanlarında durdum bir süre. cesaretimi toplayıp, kıza döndüm ve  "yüzde yetmiş" dedim. sonra kısa sürede lafı toparlayıp "içki ısmarlayabilir miyim?" dedim. ehh gerisini anlatmıyım eheheh şeklinde piç bir edayla bitirmek geldi içimden şu lafı ama adı üstünde loser öyküsü bu, kız tabi ki hayır dedi. arkadaşlarımın yanına döndüm. "para teklif etti, reddettim!"dedim. gülmeye başladık hayvan gibi. bu sırada kafamın üstünde duvara monteli televizyonu farkettim. muhtemelen kız ona bakıyordu ehehe. sonra kızların yanına arkadaşları geldi zaten. biz de çıktık tekilacılara gittik.
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2006, 02:26:04 Gönderen: tenochtitlan » Logged
drejan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2006, 22:20:00 »

topikte pek bir havasız kalmış, havalandırayım dedim Smiley

efendim bundan 1 ay önceydi Smiley, ben ve 1 adet arkadaşım (ilbay),haziran ayında ,muse fln gelecek, dedik o zaman biz rockncoke a gidelim, fiyatlarda iyi, kamp biletini aldık, artık kalırız kalmayız o bize bağlı dedik.
neyse 2 gün kala kesin kararlıyız, olm kamp yapıcaz triplerindeyiz, coşucaz, feci çadır kurucaz, en kral biz olcaz havaları. tamam dedik, ama ne eksik, ha çadır yoktu...
şans ya, o gün acıbadem mi işte hangisiyse o carrefour dayız (natulyus olanı), yemek yedik, ilbayda dedi, gel olm çadır bakalım burda vardır. aslında tanıdıktan alıcaktık ama, neyse dedik biz bir tane alalım, "uzun yıllar" kullanırız. neyse gittik, böyle lastiklerin fln bulunduğu bölgelerde bir adet çadır gördük, hemde kurulu, fiyatıda 9 ytl yazıyormu, bence yazıyor Smiley tmm dedik bunu alalım, hatta görmemişiz ya, dedik 2 tane alalım, yanyana üstüste şekil yaparız, 2 kişilik çadırda yayıp tek yatarız.

neyse rockncoke günü geldi çattı, bastıran feci yağmuru önceden sezip, cmtsi gitmeye karar verdik, ve cumartesi olay mahalline vardık. verdik biletleri girdik içeri.... geldik çadır alanına, fakat en güzel yerlerin kapıldığını algılamamız fazla sürmedi, neyse dedik, biz sıkışırız.. aldık çadırı götürdük tellerin yanına biryere. tek boş bir yer var, uzaktan gördük, dedik aha şurası, tamda bize ayırmışlar. çadır iplerine basmadan ilerledik aralardan, yerimize geldik, ve gördük ki, yer birazcık dar gibin. neyse dedik, çapraz sokuveririz çadırı. ama yer eğimlide, o zmn dedik, başlar yukarı gelicek şekilde yaparız (davaronun mezar sahnesini anımsatıyo o an bana). neyse çadırı dandikmi dandik bir vaziyette kurduk,kitledik ve alanı terkettik. derken konserler başladı, şebnem ferah, çingene grubu vs. en son muse çıktı, tepinmişiz tabi haliyle. yorulduk, 1-2 ark. daha vardı, onlardan ayrıldık,kendileri zeki insanlar, akşam eve dönüp öğlen gene gelecek kapasitedeler. bizde çadır alanına döndük. neyse dehşet yorgunuz, tam yatıcaz, ama çadıra giremiyoruz, sebep?, orjinal ilbay tepinirken çadırın anahtarını nereye fırlatmışsa artık... neyse yapacak şey yok, kırıcaz, ama stres bi durum, yanımızda teller var, jandarmada telin arkasında. ilbay zorluyor kilidi, bağırmayıda eksik etmez, az kaldı olm kırılıyo, çatladı galiba .. vs... jandarma geldi bakıyo doğal olarak, yok dedik anahtar düşmüş, biz içine girip yatıcaz zaten izleyin bakın.

neyse girdik çadıra, tabi kilit kırarkene, fermuarlarda hasar almış, kapanmıyor, eh dedik neyse.. yatmamızla birlikte fantaziler başladı tabi, olm ya yılan girerse, o dilde kongo kenesi görmüş eleman, gece saldırmasın... ama yorgunluk tabi, uykuya bu muhabbet esnasında bile dalmışız.1-2 saat uyuduk uyumadık, çadır damlamaya başladı, allah allah, olm ilbay, yağmur yağıyormu?, dur bakim.... yoo, lan bu çadır niye damlıyor, abi buhar yaptık, yok yaw, hea valla.... yapacak şey yok, damlıyor, şıp şıp, allahtan eğimli, damlayanlar arkalara doğru kayıyorda, boğulmuyoruz. montlar giyildi, sonunda kadar fermuarlar çekildi, tabi metobolizma tam gaz çalışıyor, hafif bir titreme. ama olsun bunada dayandık, ok dedik, geçer dedik, neyse, ben derin rüyalara gene daldım..

fazla sürmedi, nefesimle birlikte ağzıma birşey giriyor, veriyorum, çıkıyor. allah allah, tadıda pek bi ıslak Smiley, e ne bu, ilbaay, çadırmı yıkıldı?.. yok canım... lan yıkılmış işte... aa çadır yıkılmış, yapma ya-ben ne diyom deminden beri.. ama üstü yırtılmış yapacak şey yok, ya bırak allah aşkına, geceden beri rezalet, yok fermuarı kapanmaz, hava kuru bizimkinin tavanı damlar, şimdide yıkılmış işte... 9ytl ye bu kadar abi... ben yatıcam ilbay, hayatta kalkmam, şurdan bi delik açta hava alalım... tmm... keskin bişey varmı sende... yok ilbaycım.. neyse ben açarım...

derken iki kere şık şık diye bir ses duydum. arkamı dönüğüm, ardından bir yanık kokusu geldi, abi bu ne kokuyo?, olm yanıyoruz, LAAAAAN, tabi çantalar ve tükürüğümüz ile bu küçük yangın 5 sn. içinde söndürüldü... abi ruh hastasımısın ya.. olm delik aç demedinmi?, offff ilbaaay offf.. neyse yanan bölgeyi zorlanmadan yırttık, çadır zaten çıkmamızla birlikte uyku tulumuna dönüştü.. abi içerde fener var alimmi, ya ne feneri bırak gidiyoruz, aldınmı çantayı... aldım.. ben böyle çadırındaaa, böyle arazininde.. olm seneye şu çadırı alalım bak bunların kumaşıda güzel.... hadi LEN!...
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2006, 22:43:58 »

bu sene rakenkok'a erikson kovboy şapkasıyla gezen, dövmeli, yarı çıplak herifler damgasını vurmuştur.  Smiley

senin hikayene gelince drejancım, 9 milyona çadır mı alınır kardeşim??  Grin
neyden yapmışlar çadırı, migros poşetlerinden mi?
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2006, 22:44:45 Gönderen: tenochtitlan » Logged
drejan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2006, 22:46:58 »

1 örneği hala mevcut, inceleriz Smiley

ayrıca şapka güzel şapkaydı, bok atma, ben diyaloğu seyircilerede aktarim..
-olm drejan, gidip şapka alalım lan herkes takmış ne güzel
-iyide tenoçitlan akşam oldu, değermi?
-abi alalım işte..
-iyi alalım..................

-abi şapka varmı?
-kalmadı yeğenim,az önce aldılar sonuncuyu.  Shocked

bu sene rakenkok'a erikson kovboy şapkasıyla gezen, dövmeli, yarı çıplak herifler damgasını vurmuştur.  Smiley

senin hikayene gelince drejancım, 9 milyona çadır mı alınır kardeşim??  Grin
neyden yapmışlar çadırı, migros poşetlerinden mi?
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2006, 22:50:20 Gönderen: drejan » Logged
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2006, 22:53:39 »

abi orada vurgu "çıplak herifler"de. yani şapkalı ve dövmeli olmaya lafım yok.  Smiley
senin güneş gözlüklerini kıskandım ben asıl  Grin  Grin
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2006, 22:54:09 Gönderen: tenochtitlan » Logged
drejan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2006, 22:56:50 »

sana bir ibosözüyle cevap veriyorum..
"allah cezanı verecek!"  Grin
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2006, 23:00:15 »

ağzımda gümüş kaşıkla doğmuşsam benim günahım ne?  Smiley