Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
10 Eylül 2010, 14:43:15
Konu Sayısı: 771
Üye Sayısı: 5322
Son üye: nihano
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  yurtlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]
Gönderen Konu: yurtlar  (Okunma Sayısı 3830 defa)
Balababum
iBoo
SUFEBliler
Ultra Mega Üye

ToMaTo

« Yanıtla #60 : 04 Şubat 2007, 03:14:31 »

aslında bizim ebrkinede cıktı ama ikametgah olarak astana/kazakıstan gosterdi

Baba Beni Okuldan Al !!! 
Bağışlarınızı 05359393139 Nolu Telefona Kontör Yollayarak Yapabilirsiniz...
İnner Silence!!!
Kaliteli Üye

« Yanıtla #61 : 08 Şubat 2007, 01:06:31 »

bende turkmenistan gosterdim ama bana dedikleri sey ozur dileriz yer yok !

...time can be the answer, take a chance, lose it all !!!
orlu
Yeni Üye
*

« Yanıtla #62 : 05 Mayıs 2007, 20:33:19 »

okula yakınlık olarak dikkat edilirse saçma bir yerleştirme var gibi görünebilir. fakat insanların özel durumları (bilinenler) da değerlendirilerek veriliyor. ayrıca artık okula uzaklıktan önce servis noktalarına uzaklık ve ulaşım kolaylığına bakıyorlar. yalnız kullanılar bilgisayar sisteminde hala hatalar var ve mantıksız şeyler olabiliyor.

asıl atlanan nokta öğrencilerin okuduğu bölümlerin hesaplanmaması. benim iki arkadaşımın haftada 2 gün dersleri var ve yurtları var. 2 gece yurtta kalıp eve dönüyorlar diğer yanda benimle beraber okuyan bir arkadaşımın haftada 5 gün dersi var ve hep geç saatlerde bitiyordu geçen dönem, yurt çıkmadı ona. der yoğunluğu ve derslerin bitiş saatlerinin de heasaba katılması lazım okunan sınıf ve bölümdeki ortalama verilere göre. bazı fens bölümlerinde saatlerdce lab de kalmamız gerekiyor. haftada 2 gün 7.30 de dersi bitip lab e de ayrıca girmek durumunda kalarak 3 te labden çıkan arkadaşlarım her hafta en az 2 gün habersiz kalıyolardı mecburen...
Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: