Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 19:40:59
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6023
Son üye: dilaraunlu
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  yurtlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7
Gönderen Konu: yurtlar  (Okunma Sayısı 5275 defa)
ozan
ozan bektaş
Yeni Üye
*

tayyeappp

« Yanıtla #50 : 29 Ekim 2006, 23:29:36 »

yurtlar güzel be abi.tabi saçma şeyleri de var arkadaşın başına gelen şeler gbi. hamak yasak o ne alaka anlamadım yalnız

...and justice for all
abdulkadir
Yeni Üye
*

« Yanıtla #51 : 04 Aralık 2006, 21:59:10 »

karışık mevzu
veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #52 : 04 Aralık 2006, 22:15:50 »

hepimize bi yurt lazım
Ralph
Chogaw
Yeni Üye
*

« Yanıtla #53 : 06 Aralık 2006, 11:04:03 »

Evet sabah yine her zamanki gibi 6da uyandım.Elimi yüzümü yıkadım giyindim.6.40ta evden çıktım.Shuttle beklemeye başladım.Bindim.8de okuldaydım.Kahvaltımı ettim.Saat 8.40ta başka bi hoca geldi ve "Hocanız bugün gelmicek.Evinize gidebilirsiniz"dedi.Yurtlu arkadaşlarım yataklarına uyumaya giderken ben 10.45te olan shuttle'ı beklemeye koyuldum.Bu yurt  problemi ne zaman son bulcak merak ediyorum...
veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #54 : 16 Aralık 2006, 14:44:35 »

Evet sabah yine her zamanki gibi 6da uyandım.Elimi yüzümü yıkadım giyindim.6.40ta evden çıktım.Shuttle beklemeye başladım.Bindim.8de okuldaydım.Kahvaltımı ettim.Saat 8.40ta başka bi hoca geldi ve "Hocanız bugün gelmicek.Evinize gidebilirsiniz"dedi.Yurtlu arkadaşlarım yataklarına uyumaya giderken ben 10.45te olan shuttle'ı beklemeye koyuldum.Bu yurt  problemi ne zaman son bulcak merak ediyorum...
Kesinlikle bu işe bir an önce çözüm bulunması lazım.Alt kattaki studylerin oda yapılmasıyla çözülebilecek bir sorun değil bu.Her ne kadar bazılarımızın evleri diğerlerine göre daha yakın olsa da sonuçta hepimiz güneş doğmadan kalkıyoruz ve en az 1 saatlik(dönüşte trafiği katarsan 2 de olabiliyor) yolu çekiyoruz.Bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum ama Sabancı,yurt kapasitesini ciddi bir oranda artırarak,kampüs üniversitesi olmanın gereğini yerine getirmeli.
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #55 : 02 Şubat 2007, 01:53:17 »

bi de tabi bardağın öteki tarafına bakarsak dersten sonra kadıköy taksim istiklal yapmak var bi de yurtta sigara üstüne sigara yakmak : ) 2 gün çıkıyoruz da dışarı insanın düzeni de altüst oluyo bazı bazı...
İnner Silence!!!
Kaliteli Üye

« Yanıtla #56 : 03 Şubat 2007, 15:16:03 »

yurt mevzusunda en komik olani yada en sacma olani benimki olay su sekilde ben yabanci uyrukluyum ve hikametgah olarak memleketim yani yabanci bi ulke gosterdim ama bana bile yurt cikmadi artik gerisini siz dusunun !

...time can be the answer, take a chance, lose it all !!!
veysonmez
Veysel
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #57 : 03 Şubat 2007, 20:16:05 »

yurt mevzusunda en komik olani yada en sacma olani benimki olay su sekilde ben yabanci uyrukluyum ve hikametgah olarak memleketim yani yabanci bi ulke gosterdim ama bana bile yurt cikmadi artik gerisini siz dusunun !
Bunun üstüne kendimde konuşma hakkı görmüyorum.. Saygılar  Grin
Balababum
iBoo
SUFEBliler
Ultra Mega Üye

ToMaTo

« Yanıtla #58 : 04 Şubat 2007, 00:44:50 »

Bunun üstüne kendimde konuşma hakkı görmüyorum.. Saygılar  Grin

ohaaa diyorum baska bişey demiyorummmm

Baba Beni Okuldan Al !!! 
Bağışlarınızı 05359393139 Nolu Telefona Kontör Yollayarak Yapabilirsiniz...
brky
brky
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #59 : 04 Şubat 2007, 02:18:47 »

benim de bi arkadaş var alman uyruklu ama ona çıktı  : )
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: