Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 19:25:03
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6023
Son üye: dilaraunlu
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  yurtlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7
Gönderen Konu: yurtlar  (Okunma Sayısı 5272 defa)
mguven
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 21 Ekim 2006, 00:38:17 »

24o kişilik yeni kapasite oluşturulacaktır ama gidenlerie düşün yani sadece gelenler için 24o kişilik bir yer olacak değil Wink
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #41 : 21 Ekim 2006, 00:54:18 »

Okulun arkasında hala yurt yapacak boş yer var, gerçi bu çok eski bir uydu resmi ama orman değişmediği için umarım ormanı bilmeyenlere fikir verir. (A3 ve A4 yapılıyor!!!!!! ama küçük göl de çok net gözüküyor.)
http://maps.google.com/maps?ll=40.890545,29.378761&spn=0.007746,0.009388&t=k&hl=en

Yeni yurtların yapılacağı yer hakkında duyduğum B9'un devamı lafı da 240 kişilik yurt alanı sağlamaz, en azından doldurma yapmaları gerekir.Daha başka nereleri kullanacaklar bilemiyorum. Futbol sahası ile enerji nakil direği arasına, iki gölü de gören yurtlar bile yaparlarsa şaşırmayacağım artık, 240 az bir rakam değil. Ayrıca birileri de illa ki mezun oluyor arkadaşlar, kimse 30'unda hala undergrad değil burada. 'Metin olun' Smiley

Düzenleme:
Merve'ye -> Önümüzdeki sene için 'metin olun' , şimdi panik yapmak daha mantıklı bir seçenek
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2006, 01:52:25 Gönderen: kARBOn bAZLı yAŞAm fORMu » Logged

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
merve :)
merwullah
Yeni Üye
*

« Yanıtla #42 : 21 Ekim 2006, 01:32:23 »

'Metin olun' Smiley

ehehe bncede metin olalim icimizi ferah tutalim Cheesy bi de bi oda bulup kacak kalma yollarina bakalm Tongue

M.
Rieper
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #43 : 21 Ekim 2006, 02:06:23 »

Okulun arkasında hala yurt yapacak boş yer var, gerçi bu çok eski bir uydu resmi ama orman değişmediği için umarım ormanı bilmeyenlere fikir verir. (A3 ve A4 yapılıyor!!!!!! ama küçük göl de çok net gözüküyor.)
http://maps.google.com/maps?ll=40.890545,29.378761&spn=0.007746,0.009388&t=k&hl=en

Yeni yurtların yapılacağı yer hakkında duyduğum B9'un devamı lafı da 240 kişilik yurt alanı sağlamaz, en azından doldurma yapmaları gerekir.Daha başka nereleri kullanacaklar bilemiyorum. Futbol sahası ile enerji nakil direği arasına, iki gölü de gören yurtlar bile yaparlarsa şaşırmayacağım artık, 240 az bir rakam değil. Ayrıca birileri de illa ki mezun oluyor arkadaşlar, kimse 30'unda hala undergrad değil burada. 'Metin olun' Smiley

Düzenleme:
Merve'ye -> Önümüzdeki sene için 'metin olun' , şimdi panik yapmak daha mantıklı bir seçenek
sen bunu bırak da kampüste misin?
ne yapıyon olm buralarda? sen lab insanısın hemde labsız yaşayamazsın.
Konuştuğumuz aktiviteyi gerçekleştirelim mi kısmen buralardaysan? Cheesy
@merve
kaçak kalma kolay yurt görevlilerine çaktırmamak lazım ama ayrıca evden yatak getirmek lazım studyden veya tv odasından çekersen,başını koyduğun yerden sigara kokusu gelmesi pek hoşuna gitmeyebilir  Sad
hem freshsin yahu bırak yurdu falan ne yapcan gez toz vs vs

Genele: 240 kişilik yurt yapılsa bile bence pek fark olmayacak seneye maalesef
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2006, 02:08:38 Gönderen: Rieper » Logged

dark thoughts in your mind will bring you tears
like the dark clouds in the sky bringing rain
anger in your heart will make your fears grow
like the thunder in the sky screams in pain
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 21 Ekim 2006, 02:52:13 »

deniz yatağı alın. hafif ve pratik.
mguven
Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 21 Ekim 2006, 14:12:17 »

yok ya studyler de veya tv odasında sabahlamak hiç zor değil.. çünkü biz yurtta kaldığımız halde çok defa sabahladık hiçte sorun olmuyor.. güvenliklerle selamlaşmalar oluyor "hayırlı nöbetler" tarzından..

ayrıca yurtların kapasitesi konusunda bir efsanevi söz duymuştum.. Öğrencilerimizin %8o i yurtlarda kalmak istiyor bununda %7o i kalıyor felan sonra işte biz bukadar öğrencimize yyurt hizmeti sağlıyoruz gibiydi.. (:
Rieper
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #46 : 21 Ekim 2006, 14:23:22 »

yok ya studyler de veya tv odasında sabahlamak hiç zor değil.. çünkü biz yurtta kaldığımız halde çok defa sabahladık hiçte sorun olmuyor.. güvenliklerle selamlaşmalar oluyor "hayırlı nöbetler" tarzından..

ayrıca yurtların kapasitesi konusunda bir efsanevi söz duymuştum.. Öğrencilerimizin %8o i yurtlarda kalmak istiyor bununda %7o i kalıyor felan sonra işte biz bukadar öğrencimize yyurt hizmeti sağlıyoruz gibiydi.. (:
yurtta kalanlara sorun olmuyor
yurtta kalmayan insanlara sınav öncesi study veya tv odasında uyurken gelip sabahın 5 -6 sında dorma alalım diyorlar yurt görevlileri...O yüzden arkadaşların odasında kalmak lazım hatta mümkünse uyurken kapıyı kilitlemek lazım yurt görevlisi dalar odaya diye.Çünkü odadaki öğrenciler cezayı yiyor yurdu olmayıp onların yanında kalan insan değil
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2006, 14:28:02 Gönderen: Rieper » Logged

mguven
Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 21 Ekim 2006, 14:38:09 »

nasıl ya yurt görevlisi istediği zaman odalara  gelebiliyor mu ? olur mu öyle saçma şeyler. Allah bilir birde aramada yaparlar...
Rieper
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #48 : 21 Ekim 2006, 15:24:20 »

bu okulda her türlü şey olur : /
gerçi bunu başkasından duymadım 1. sınıfta oluyordu genelde adam göz atıp iyi akşamlar diyip gidiyordu Huh?

cemyoucel
Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 21 Ekim 2006, 18:13:58 »

Yurtlar konusunda bir şey yazmak istemiyordum bayada zaman geçti ama birileri d eokusun bilsin diye yazıyorum.

Öyle uyduruk saçma sapan bir raprum yok, kilo verebilmem için mideme kelepçe takıldı ve bu operasyon nedeniyle istifra ediyorum. Bir değil iki değil, bazen yediğin yemek seni tıkayabiliyorda, zorluğunu birtek çeken bilir.

İlk kez yurtta kaldığımda raporum nedeniyle tek kişilik oda verilmişti bana. Tek kişilik odalar zaanınd abaşvurulursa, raporu kurula sunulmak üzere, undergrad'lara verilebiliyor bu okulda. O sene, sene sonunda odamda 200€+100YTL çalındı. Odam kitliydi ve para cüzdanımın içinde çantamdaydı. Olayı jandarma'ya kadar götürdüm ama şüphelilerin üzerinden bahsettiğim paralar çıkmadı ve bana söylenen bu paranın çalınması olayını fazla büyüttüğüm ve meblanın fazla olmadığı idi. Zararım karşılanmadı. Neyse bu tarihten sonra ise bana yurt çıkmadı.

Okulun adını lekelediğimi düşünenen bir yönetim var sanırım karşımda bundan sonr ayurtlara başvurmayacağım ama tüm yurt yönetimine en içten şekild ebela okuyorum. Takdir-i ilahi yerini bulacaktır inşallah.

Ne zaman arasam konuşsam, şimdi telefonda senle konuşarak vakit kaybediyoruz gibilerindenmuhabbet döndürdü görevliler, rektörlüğe dilkeçe vereceğim dediğim zamanda buyur ver dediler. 2 Seferde de oda çıkmadı. Bilgisayar seni sistemde yerleştirmedi dediler, oysa ki ben sisteme dahil edilmiyorum, kurul üzerinden rahatsızlığım nedeniyle oda alıyorum.

Altunizade'de oturuyorum, sabahları köprü trafiğini çekiyorum. Kıbrıslıyım, İsteseydim zor değildi, KKTC'den de ikametgah alabilirdim ve sahte olmazdı,%100 gerçek olurdu bu belgem. Ama bunalrı seçmeyip adam akıllı raporumu sunduğum ve hakkımı aradığım için cezalandırılıyorum. Hay hay bana uyar...

Görevini adam akıllı yerine getiremeyen, gelebilecek talebi sezemeyen , telefonda pişmiş pişmiş cevaplar verebilen (beni meşgul ediyorsun, çözüm üretemiyorum, ikinci seferde çıakr belki, sistem atamadı, raporunu sunduk kabul görmedi) görevliler, mesleklerini gerektiği şekilde icra edemiyorlarsa istifa etsinler...

Her defasında saçma sapan cevaplar vermsin bu görevliler. Beni sistem mi atamadı? Kurulmu benim raporumu gerçekçi bulamadı?

Nedir bu okulun saçmalığı ya...
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: