Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 19:26:43
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6023
Son üye: dilaraunlu
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  yurtlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7
Gönderen Konu: yurtlar  (Okunma Sayısı 5273 defa)
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #30 : 07 Ekim 2006, 21:23:44 »

Bu yeni yapılanlarla da sürüsüne bereket dışarıda kalmaya devam edecek. Yurt çıksın da öp, başına koy. Öyle oynaş, kaç göç de olmaz yurtlarda, hani hiç çıkmadıysa diye yazıyorum. (ama ben de pek inanmadım şimdi)

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Can Kılıçbay
Roméo
Yeni Üye
*

« Yanıtla #31 : 11 Ekim 2006, 22:16:32 »

study room cikti bana
b8 bakalim nasi olucak yataklar nereye gelicek
hos koca koca camlar cok sexy oda ama 2 kisilk olsa guzeldi
4 kisi nasi sigicak o odaya cok merk ediyorum cok sekilsiz bi oda
bide banyo 1 tane var normal odalarda 2 tane var biraz enteresan
sanirim yurtlar idaresi kendini affettirmek icinde yurt ucretini 500 ytl belirlemis

Bakalim neler olucak
ceyhun
ceyhun
Yeni Üye
*

« Yanıtla #32 : 18 Ekim 2006, 11:16:18 »

Bi sey sorcam.. başvurdugum takdırde  ikinci dönemde yurt cıkma olasılıgı nedır arkadaslar?
Gerçi bu kıtlıkta ımkansız gıbı gözüküyo ama olsun.. Olabilir mi böle bi mucize ??
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 18 Ekim 2006, 15:58:50 »

işi biten hazırlıklar ikinci dönemin sonlarına doğru gidiyor okuldan. yaz tatiline yaklaştıkça çıkma şansı artar.

ben asıl bu okulda bir tim kurulsun istiyorum. tek yaptıkları odalarında bilgisayar başında oturmak olan kişileri tespit edip yurtlardan atsınlar. onların yerine kampüsteki imkanlardan yararlanmak isteyenler alınsın. ütopik ama güzel olurdu.
eyupcbc
Yeni Üye
*

« Yanıtla #34 : 18 Ekim 2006, 17:30:22 »

Valla bence bu yurt konusunun en saçma olayı, Hakkari ile İstanbul Avrupa Yakasının aynı sayılmaması. İki yerdede oturan insanlar okula gelemezlerki!!!
merve :)
merwullah
Yeni Üye
*

« Yanıtla #35 : 18 Ekim 2006, 17:38:40 »

Valla bence bu yurt konusunun en saçma olayı, Hakkari ile İstanbul Avrupa Yakasının aynı sayılmaması. İki yerdede oturan insanlar okula gelemezlerki!!!

Ben boyle dusunmuyrm.. Avrupa Yakasinda taksim civarlarinda besiktasta fln oturan insanlarin Anadolu yakasinda Goztepe'de oturanlardan bir farki yoktur. Sonucta ikiside shuttle'la ulasimi tercih ettikleri takdir de esit durumdadirlar.. Hakkari'deki adamin takdir edersinki bole bi sansi yok.. Atakoy'de oturan icin bise diyemem ama Atakoy'de oturmakla Sile'de oturmak da farkli gorulmemeli o durumda.. Anadolu yakasinda olablrsn ama siledeysen okula gidip gelemessin..
bence asil sacmalik insanlarin yollarda ne kdr surunduune bakarak diil de dik uzakliga bakarak yurt verilmesi..

M.
mguven
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 20 Ekim 2006, 21:17:58 »

bu yeni study dormlarda masaların üzerinde yataklar yok (: çok enterasan bir yapıya büründürmüşler odaları... şekil şemal kaymıi iyice... yataklarda ayakların geldiği uç kısımada ufak bi kısım var ders çalışılması için galiba (: masaları eski study lerin masalarında bozma ufak bişey galiba.. ayrıca bu insanlara 1 tane duşakabin verecekler oda odanın dışında eski temizlik odaları.. tuvaletleride yoktu en son ondan haberim yok.

studylerin y eni müdavimlerine geçmiş olsun dileklerimle..

(Studylerde çift olarak çalışanlara da geçmiş olsun diyeceğim çünkü artık orada iş miş olamaz Smiley)
Can Kılıçbay
Roméo
Yeni Üye
*

« Yanıtla #37 : 20 Ekim 2006, 21:46:56 »

ya bn study b8 de kaliorm basta cok sinir olmustum studyd kalicam die fakat 2 gun kaldiktan sonra bidaha ben bu odayi hayatta deistirmem dedim 2 hafta kacak kacak 2 kisilik odalarda kaldm o odalar yani otel odasi gibi tmm onlarin kendi guzelligi var fakat bnm odam mesela 4 kisilik odalardan cok daha buuk odayi birazda sekil verdm hatta dun 3 kiz geldi camdan bakiodu korktm noluo gibilerinden onlarada cozemedi odadaki sekil semali fakat bi ikea yapilirsa efsane bi oda olmaya aday fakat tek kotu yani odalar zemin katta sineklik taktirmak lazm birde tuvalet ve banyolar disarda olmasi kotu ama okdrda olsun Cheesy
edgar
Global Moderator
Süper Üye

« Yanıtla #38 : 20 Ekim 2006, 22:06:50 »

Ben boyle dusunmuyrm.. Avrupa Yakasinda taksim civarlarinda besiktasta fln oturan insanlarin Anadolu yakasinda Goztepe'de oturanlardan bir farki yoktur. Sonucta ikiside shuttle'la ulasimi tercih ettikleri takdir de esit durumdadirlar.. Hakkari'deki adamin takdir edersinki bole bi sansi yok.. Atakoy'de oturan icin bise diyemem ama Atakoy'de oturmakla Sile'de oturmak da farkli gorulmemeli o durumda.. Anadolu yakasinda olablrsn ama siledeysen okula gidip gelemessin..
bence asil sacmalik insanlarin yollarda ne kdr surunduune bakarak diil de dik uzakliga bakarak yurt verilmesi..

Ben de katılıyorum ist. için ama sadece....Sonuçta kadıkoyden gelen de 1 saatte taksimden gelen de bir saatte geliyorsa bunların bi farkı yoktur...
Jade
Jade
Yeni Üye
*

« Yanıtla #39 : 21 Ekim 2006, 00:22:47 »

Arkadaslar  seneye de yeni gelecekler olmasına rağmen sadece 240 kişilik yurt yapılacağı doğru mudur??  Ben başka bir sohbette okudum bu kadar yapılacağını,inanması zor olduğundan  sorma ihtiyacı duydum.
Yaa  buna  bir  çare  bulunamaz mı, öğrenci birliği ne güne duruyorr??
Bu durum karşısında acaba  oda sayısından fazla kişi kampüste kalmak için şehirdışına ikemetgahını aldırırsa ne olacak,
ahh bir öyle olsunn daa  görsünler günleriniii,kim zorda kalıyormuşşş.!.!

"We are all capable of being musicians, poets,artists-it is just a question of tapping in to that unlimited potential within us. The Kundalini, the Ruh, the Tao,the Rainbow Serpent, the Paramchaitanya,the Chi-it is all One and the same."  Debbi Eckman
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: