drejanım senin şu anarşist ruhuna hayranım eheh.

gecekondu yapalım senle. yarın bauhaus'a gidelim malzeme alalım.
ya benim anlamadığım bir nokta var. erenköy, suadiye gibi semtler; sabancı'ya kadıköy merkezine göre daha yakın kabul ediliyor. ama suadiye'de oturan biri shuttle'lara binmek için önce kadıköy gitmek zorunda. rayt?
görücem ben seni, adile naşit münir özkul un oynadığı filmdeki gibi, çadırımı kuracağım, sonra sende, fabrikatörün, kızı bırakmaması durumunda evden şutlanmış zengin oğlu misali geleceksin, ve bende gururla, ama aynı zamanda bir şevkatle, gel diyeceğim, sonra bahçeye dönüp, misafirimiz var, bahçeye bi çadır daha koyun dediğim gibi, bu anı hatırlayacaksın.

yakın uzak semt olayı yalan abi, suadiyede olupta yurt alanda var, merak etme sen, dönüyor bir olaylar. paralı veya parasız, rezil olacaksın, 2007-2008 yılına yurdu müjdelemişler diyede duyuru yapmışlar, sanki geçen sene yurtlar yetiyordu. durumun bu vaziyete geleceği gayet netti. ayrıca okulun kendi adamları yerine, remax gibi komisyonla (hemde sağlam oranlarla) çalışan bir şirketi koyması gerçekten iyi niyetin göstergesidir, sonra vay sen niye anarşist oldun, vay sen niye kargaşa çıkartıosun demeyin bana