Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
24 Mayıs 2012, 04:35:51
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  Suugle Altın Kule Ödülleri 2006 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4
Gönderen Konu: Suugle Altın Kule Ödülleri 2006  (Okunma Sayısı 3678 defa)
tenochtitlan
Ziyaretçi
« : 09 Haziran 2006, 13:36:45 »

Sevgili Suugle Forum okurları ve yazarları;
Bir dönemin daha sonuna yaklaşmanın haklı gururu, sevinci içersinde olduğumuz şu mübarek haziran ayında, yepyeni bir projeyle karşınızdayım: Suugle Altın Kule Ödülleri 2006 !!!

Şimdi oy verme zamanı!
Dönemin başından beri okuduğunuz onlarca post'un arasından en çok hangisi ilginizi çekti, hoşunuza gitti, gülmenizi sağladı? Şimdi bu post'ları ödüllendirme zamanı. en çok oy alan aday, Suugle Altın Kule Ödülü'nün sahibi olacak. İkinci olan aday; Ali Caner Özel Admin Ödülü'nü kazanacak.

Her yazarın bir oy hakkı vardır. Oyunuzu bu mesajın altına post olarak " benim oyun 09 bilmemkim'e " diyerek kullanabilirsiniz. Kendinize oy vermek yok. Oylamalar 15 Haziran Perşembe günü saat 10:00'da bitecek ve kazananlar belli olacaktır. Bu zamana kadar oyunuzu edit ederek değiştirebilirsiniz tabi ki.

Derinlemesine yaptığım çalışmalar neticesinde, sizlere 8 aday sunuyorum (parantez içinde de yorumlarım var). Elbette siz de kendi favorinizi, aşağıdaki formatta yazarak aday gösterebilirsiniz. yeni aday sunan arkadaşlar, aday numarası yazmayı unutmayın. Yani bu mesajdan sonra gösterilecek aday 09 numaralı olacak, ve bu şekilde sırayı bozmadan gidecek. Sırayı bozan diskalifiye edilecektir.  Smiley

Not: bir yazarı başka bir post'uyla tekrar aday gösterebilirsiniz.

işte ilk 8 adayımız:

01 kaan - sabancılı napıyo?? (duygu yüklü sitem)
Sabancıda sevişen çiftler lütfen odanıza, geçen Gs maçını izlioz millet sevişio, yok gidin odada sevişin, doluysa bizimkine gidin dicektik de bitti. Bende ara vermenize üzüldüm ama maç kaçıyo birader.

Başka bi opsiyon sevişmek  Wink
---------------

02 ilgicandar - kredi istiyorummm (ilk isyan)
Ya ben daha fazla kredi istiyorum:D Açamayınca atlıyorum kim bakmış die   Mesela bu mesaj bunun bir kanıtı
---------------

03 wicked - kredi istiyorummm (vatandaş tepkisi)
hepmz maduruz
---------------

04 borkie - açık tenis kortu (farklı bakış açıları dünyamızı zenginleştirir)
bek okula kebapcı istiyorum mumkunse havuz basında olsun  soyle copsisler bi tarafta cigkofte bir tarafta. sloganda su olur aynen: Havuzda lahmacun keyfi
---------------

05 karbon bazlı yaşam formu - en sevdiğiniz film replikleri?? (araştırmacı gazetecilik başarısı)
Ulen o Gandhi'nin yetmiş yıllık lafı, kim araklamış bakayım. Plagiarismin Allahı olmuş artık. Ayıp ayıp....
---------------

06 *,* - en sevdiğiniz film replikleri?? (aşmış cevap)
eet gandhi nin sözü ama film repliği dediği için prison break yazdım..   Smiley
---------------

07 drejan - yazın kim nereye gidio napıo (içimizden biri, halkın sesi)
caddebostan sahile gidip donla yüzücem, florya plajında kumlara uzanıcam, bokludere yanı halısahada spor yaşantımı sürdürücem, bostancı-maltepe arası yeşillik alanda fanilamı giyip mangal yakıcam.  Smiley
---------------

08 tenochtitlan - amerikan turk replikleri (uyuz herif modeli)
nerden copy paste  Smiley
---------------

Projeyle ilgili önerilerilerinize de açığım elbette.

alicaner: Bu proje tenochtitlan'ın kişisel girişimidir, suugle'ın bir projesi değildir, ancak destek olarak 1.ye 20, 2.ye 40 kredi verilcektir. Tongue
not: 1.ye 40, 2.ye 20 kredi verilecektir...
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2006, 16:03:06 Gönderen: tenochtitlan » Logged
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2006, 15:02:57 »

Alicaner'den izin almayı unutmuşum bu arada.  Undecided
Sitem etti ama özür dileyerek gönlünü aldım sanırım  Smiley Teşekkürler destek için.
yyurduseven
yyurduseven
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2006, 15:59:33 »

07 - Drejan . İLk okuduğumda da dakikalarca güldüğüm bi mesajdı.Başarılarının devamını dilerim Smiley

Bu arada proje de bi ayrı güzel. tenochtitlan'a da bu vesileyle teşekkürümüzü iletelim...
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2006, 17:04:46 »

ben teşekkür ederim, Andolini.
onevisual
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2006, 21:09:28 »

oyum 07 drejan'a
yazın kim nereye gidio napıo (içimizden biri, halkın sesi)
caddebostan sahile gidip donla yüzücem, florya plajında kumlara uzanıcam, bokludere yanı halısahada spor yaşantımı sürdürücem, bostancı-maltepe arası yeşillik alanda fanilamı giyip mangal yakıcam.

her ne tenochtitlan'ın yazın kim nereye gidio napıo topiciğinde kendinin burjuva olduğunu ima edip daha sonra drejan'a yorum olarak içimizden biri, halkın sesi yorumunu yapması biraz tutarsızlık gösteriyor olsada ama başarılı uygulaması sayesinde bu seferlik kendisini yüksek burjuva komisyonundan ihraç etmeme kararı aldık, bu arada pazar günü yeni aldığım adada polo oynıycaz beklerim tenochtitlan. unutmadan  özel jet filom emrine amade ama pist henüz tamamlanadığı için uçak gemisine inceksin ordan yat filom'dan nadide bir parça gelip seni alacak.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2006, 21:10:57 Gönderen: onevisual » Logged

no fate but what we make...
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2006, 21:27:39 »

fransız polinezyası'nda bir ada aldığını ben de bu sabah öğrendim, onevisual.
12. hizmetçim geldi söyledi. ne demişler hizmetçiden al haberi ahahahah! ama adadaki yerlileri okyanusa döktürmen hiç hoş değil. ahahah! şaka yaptım tabi ki, iyi yapmışsın cüzdanına sağlık.
aynı gün scientology tarikatı toplantısı var ama gelmeye çalışacağım. ne de olsa polo ata sporumuz ahahah!  Cool
iDiLk
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2006, 22:40:20 »

kesinlikle 7 diyorum...
blossom
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2006, 22:53:00 »

07 derim bende...
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2006, 00:09:52 »

7 kazandı şimdiden galiba Cheesy (yok ben 7ye oy atmadım henüz, tarafsızım hala)
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2006, 00:27:31 »

Yeni aday gösteriyorum.
09 en cesur cevap (ve hala anlamdığım)
sex/sex/sex/sex/sex/güven[ li sex ]
Bu arada, beni de araştırmacı gazeteci yaptınız ya...
Adamın zaten en meşhur lafıydı yani...

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Sayfa: [1] 2 3 4
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: