Sevgili
Suugle Forum okurları ve yazarları;
Bir dönemin daha sonuna yaklaşmanın haklı gururu, sevinci içersinde olduğumuz şu mübarek haziran ayında, yepyeni bir projeyle karşınızdayım:
Suugle Altın Kule Ödülleri 2006 !!!
Şimdi oy verme zamanı! Dönemin başından beri okuduğunuz onlarca post'un arasından en çok hangisi ilginizi çekti, hoşunuza gitti, gülmenizi sağladı? Şimdi bu post'ları ödüllendirme zamanı. en çok oy alan aday, Suugle Altın Kule Ödülü'nün sahibi olacak. İkinci olan aday; Ali Caner Özel Admin Ödülü'nü kazanacak.
Her yazarın bir oy hakkı vardır. Oyunuzu bu mesajın altına post olarak " benim oyun 09 bilmemkim'e " diyerek kullanabilirsiniz.
Kendinize oy vermek yok. Oylamalar 15 Haziran Perşembe günü saat 10:00'da bitecek ve kazananlar belli olacaktır. Bu zamana kadar oyunuzu edit ederek değiştirebilirsiniz tabi ki.
Derinlemesine yaptığım çalışmalar neticesinde, sizlere 8 aday sunuyorum (parantez içinde de yorumlarım var). Elbette siz de kendi favorinizi, aşağıdaki formatta yazarak aday gösterebilirsiniz. yeni aday sunan arkadaşlar, aday numarası yazmayı unutmayın. Yani bu mesajdan sonra gösterilecek aday 09 numaralı olacak, ve bu şekilde sırayı bozmadan gidecek. Sırayı bozan diskalifiye edilecektir.

Not: bir yazarı başka bir post'uyla tekrar aday gösterebilirsiniz.
işte ilk 8 adayımız:
01 kaan - sabancılı napıyo?? (duygu yüklü sitem)
Sabancıda sevişen çiftler lütfen odanıza, geçen Gs maçını izlioz millet sevişio, yok gidin odada sevişin, doluysa bizimkine gidin dicektik de bitti. Bende ara vermenize üzüldüm ama maç kaçıyo birader.
Başka bi opsiyon sevişmek

---------------
02 ilgicandar - kredi istiyorummm (ilk isyan)
Ya ben daha fazla kredi istiyorum:D Açamayınca atlıyorum kim bakmış die Mesela bu mesaj bunun bir kanıtı
---------------
03 wicked - kredi istiyorummm (vatandaş tepkisi)
hepmz maduruz
---------------
04 borkie - açık tenis kortu (farklı bakış açıları dünyamızı zenginleştirir)
bek okula kebapcı istiyorum mumkunse havuz basında olsun soyle copsisler bi tarafta cigkofte bir tarafta. sloganda su olur aynen: Havuzda lahmacun keyfi
---------------
05 karbon bazlı yaşam formu - en sevdiğiniz film replikleri?? (araştırmacı gazetecilik başarısı)
Ulen o Gandhi'nin yetmiş yıllık lafı, kim araklamış bakayım. Plagiarismin Allahı olmuş artık. Ayıp ayıp....
---------------
06 *,* - en sevdiğiniz film replikleri?? (aşmış cevap)
eet gandhi nin sözü ama film repliği dediği için prison break yazdım..

---------------
07 drejan - yazın kim nereye gidio napıo (içimizden biri, halkın sesi)
caddebostan sahile gidip donla yüzücem, florya plajında kumlara uzanıcam, bokludere yanı halısahada spor yaşantımı sürdürücem, bostancı-maltepe arası yeşillik alanda fanilamı giyip mangal yakıcam.

---------------
08 tenochtitlan - amerikan turk replikleri (uyuz herif modeli)
nerden copy paste

---------------
Projeyle ilgili önerilerilerinize de açığım elbette.
alicaner: Bu proje tenochtitlan'ın kişisel girişimidir, suugle'ın bir projesi değildir, ancak destek olarak 1.ye 20, 2.ye 40 kredi verilcektir. 
not: 1.ye 40, 2.ye 20 kredi verilecektir...