mailden copy peyst, sorun mu arzetti gardaş?
valla beğendim,baktım yazılarda yok, koydum, newslere girmem etmem
apa format kaynakçamı belirtçez leyn bide,bundan sonra koymam ,eğlenceden mahrum kalırsınız şerefsizim

en kıl versiyonu da ekşi sözlük kaynak belirtme şeysidir uyuz oluyorum adamların netten bulduğu şeyleri kendileri olarak kaynak gösterilmesi istemelerine
yok öyle bir şey. kimsenin netten bir şey çaldığı yok. çalan olursa da binlerce yazar ve yüzlerce gammaz (hatalı entry'leri moderatörlere bildirenler) tarafından kısa zamanda ortaya çıkarılır. imla hatası yapsan bile beş dakika sonra bir mesaj gelir, yazarın teki imla hatası yaptığını söyler. böyle bir ortamda intihal yapacaksın, kimse görmeyecek. mümkün değil.
tam anlamadın demek istediğimi
bazıları sitenin birinden kaynak gösterip de olsa alıntılar yapıyorlar yapılabilir zaten kaynak göstermesine de gerek yok yani
ondan sonra biz alıntı olarak aldıkları şeyleri alınca yok efenim bunu alan taocudur vs vs

zaten alıntı da yapmıyorum artık ekşiden birisinin mesajımın altında gelip bu ekşiden alıntıdır demesi ve bu benzetmeyi yapması hiç de hoşuma gitmiyor açıkçası cem yılmaz ın dediği gibi ben de kaynak k...m diyorum afedersiniz