Hoşgeldiniz
%1$s
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
11 Şubat 2012, 06:00:47
Konu Sayısı:
777
Üye Sayısı:
6023
Son üye:
dilaraunlu
Ana Sayfa
Suugle
OYUN
Yardım
Ara
Takvim
Giriş Yap
|
Genel
|
Eğlence
|
Yazı
|
Başarılı Organizasyonlar Kursu (BOK)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
[
1
]
Yazdır
Gönderen
Konu: Başarılı Organizasyonlar Kursu (BOK) (Okunma Sayısı 1686 defa)
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye
I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.
Başarılı Organizasyonlar Kursu (BOK)
«
:
06 Haziran 2006, 14:02:37 »
Sevgili Çalışanlarımız
Şirketimiz üst yönetimi tüm çalışanlarımızın en üst düzeyde verimli olabilmelerinin organizasyon ve proje yönetim kapasitelerine bağlı olduğunu ve bu kapasitenin şirket başarı ve kalitesini arttıracağının bilinci ile bir şirket ile anlaşmıştır. Bu şirketin uzmanlık alanı olan eğitim faaliyetlerine bağlı olarak bir yıl süre ile geçerli olacak ve genel adı “Başarılı Organizasyonlar Kursu” (BOK) olan bir program satın alınmıştır. Amacımız çalışanlarımızın mümkün olduğunca çok BOK almasına imkan vermektir. Buna göre seçeceğiniz hafta içi ve hafta sonu saatlerde yapılacak bir takvime göre herkesin olabildiğince fazla ve organize BOK hizmetinden yararlanmaları sağlanacaktır.
Bugün veya gelecekte BOK’tan yeterince faydalanmadığınızı düşünürseniz veya bu BOK bana yetmiyor derseniz bağlı bulunduğunuz üst merciden veya İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’nden daha farklı BOK’lar düzenlenmesini istemekten çekinmeyiniz. Bu yolda harcayacağınız saatleri şirketimiz bir kazanç olarak görecektir. Kendileri de hızlandırılmış, yoğun BOK alacak olan müdürleriniz sizin daha fazla BOK’a vakit ayırmanızı sağlayacak organizasyonları yapmak konusunda zaten yeterince eğitilmiş olacaklardır.
Kendilerini henüz BOK’a girmeye hazır hissetmeyen çalışanlarımız dilerlerse BOK öncesi değerlendirme niteliğindeki “Başarılı Organizasyonlar Kursu’nda Başarılı Olabilir Miyim” (BOMBOK) programına katılabilirler. Bu değerlendirmede yeterli başarıyı gösteremeyenler ise maalesef “Başarılı Organizasyon Kursu En Temel Teorik İrdeleme Mülakatı’na” (BOKETTİM) katılmak zorundadırlar.
Aramızda bazı yöneticilerin daha önce BOK ettikleri bilindiğinden ve bu arkadaşların zaten her türlü uygulamalarında BOK etkisi görüldüğünden onların daha fazla BOK’la ilgilenmelerine gerek görülmemektedir. Siz de kendinizi BOK konusunda yeterli görüyor ve ben de yeterince BOK aldım diyorsanız size aşağıdaki eğitim programları ile ilgilenmenizi tavsiye ederiz.
BOK da başarılı olanlar için ileri idarecilik kavramlarını içeren “Yeni Ekonomik Düzende İşletmecilik” (BOKYEDİ) ve BOKYEDİ eğitimini tamamlayanlar için son nokta olan ve kariyer planlamasında en üst kademeye ulaşmanızı sağlayacak Büyümeyi Amaçlayan Şirketlerde İşletmecilik (BOKYEDİBAŞI)
Hepinize başarılar diler soru ve sorunlarınız için hizmetinize hazır olduğumu bildiririm.
İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü
SI VIS PACEM
PARA BELLUM
Onun Bunun Mühendisliği Programı
Borkie
Kaliteli Üye
Ynt: Başarılı Organizasyonlar Kursu (BOK)
«
Yanıtla #1 :
06 Haziran 2006, 23:45:51 »
muahahahahahah bu ne ya
Sayfa:
[
1
]
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: