Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 11:33:10
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  Piss elektirik 0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Piss elektirik  (Okunma Sayısı 1301 defa)
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2006, 00:07:40 »

Okulun monoton hayatının Alim Dayı adlı bir taksi şöförü tarafından logan marka arabasyla pendiğe 130 ortalamayla giderken, dinlettiği müziklerden ve hertürlü hareketli hareketsiz trafik objesine küfür edişi bi yerde piss elektrik biriktiriyor. Ama kesinlikle bu okuldan mezun olmadan "Alim Dayı" pendik parkuru rallysine birkaç arkadas takılın. (Bu okuldan birkaç kişinin şikayeti üzerine taksicilik yapmasını engellemişlerdi. Döndükten sonra bize:"sizin okuldakiler ne biçim genç hız yaptık diye şikayet etmişler bunlar okulda ne yapıyo merak ediyorum demişti.Her zamanki gibi koptuk Cheesy)

u.A.
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2006, 01:01:12 »

Şekerpınar'dan rallici tanımıyorum ama Sabihagökçen Taxi'dense, bi kez arabasına binme hatasında bulundum. Adam bariyere üç buçuk santimden 130 ve üstü ile geçiyor. Hakkaten taxi filmindeki gibi. Tek eksiği alet durunca kusuk torbaları açılmıyor Cheesy
İman tazelemek isterseniz, tavsiye edilir. Ama siz binmeden başlayın duaya, direkt giderseniz sırat köprüsüne, sağlama almış olun. (ÖSS 2 sinemalarda'ya gidiyor gibi düşünün)
Ve küfür konusuna gelince biyoteknolojinin sınırları konusunda beni düşündürüyor...
Özellikle de "İt oğlu hıyar"
Son zamanlarda "Bayıra karşı" dinlediğimi söylemem üzerine "iğğğreçsiiin" yorumu almam da bu ilginç, üzerine belgesel çekilesi bir homoniodin verdiği ilhamla olmuştur. Primat olduğunu da zannediyorum ama koltuktan inmediği için yürüyüşünü görmedim. Zırhımı giyip bi ara tekrar binmeyi ister miyim...
Hayır, ben daha gencim...

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
wicked
dead can dance
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2006, 04:18:27 »

noluosa etrafta etkilenmiorm
deli mym neyim takmıorm sanırım
salt umursamazlık recommended

but I can't so I am alive
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2006, 13:58:33 »

Sıcaktan bayılmamak için camı açmak, böceklerden korunmak için camları kapatmak. Çoğu zaman arada kalıp delirmek

u.A.
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2006, 17:48:06 »

Riski göze alıp ormana  gidiyorum, dönmezsem ambulans çağırın Cheesy
Daraldım studyde, açılır kapanır koltuğu alıp gidecem....
Alerjim de azsa, sinekler de yese gidecem.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Sayfa: 1 [2]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: