Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 11:32:23
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  Piss elektirik 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: Piss elektirik  (Okunma Sayısı 1301 defa)
kaan
--K--
Süper Üye

« : 29 Mayıs 2006, 02:44:12 »

Biraz arak bi başlık olcak bazı mizah dergileri kullanmıştı ama eğlenceli oluyordu burda 1 ay beklememize de gerek yok. Okulda pis elektriğe yol açan olaylarınız nedir? Yazın rahatlayın.

Aklıma gelen

Bu hoca iyi türkçe bilmiyo, diyen bi arkadasınız üzerine hoca hakkında türkçe geyik yapmanız ve break time da hocanın gayet iyi Türkçesini duymanız sırasında, hocanın size doğru dönüp bi gülümsemeyle bakması Shocked

Bozuk parayla çalısan içecek makinalarına gidip çok susamış biçimde neler var demeden parayı atmak ve en sevmediğin içeceğin kalmış olmasını farketmek Shocked

u.A.
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2006, 03:11:07 »

Temel Confessu eğitimine dahil değil miydi bu? Neyse...
Geçen sene herkes Kurdoğlu'nu protesto ederken yemekhanede tek başıma yemek yemiştim, ilginç bi deneyimdi ve kapıda linç timi gibi bakan bi ekiple karşılaştım (ama harbi unutmuştum)
(bi de Kurdoğlu'nun kıymetini anlamaya başladım dışarı çıktıkça)

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2006, 15:06:21 »

herbirşeyin üstüste gelmesi... daha birinci sınıftayken bu kadar dert oldu bu bana, seneye neler olacak merak ediyorum. ha 3,4 dert etmiyorum, genişleyecekmiş öyle diyorlar.
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2006, 16:08:54 »

Counter de 1 on 1 yaparken sessiz sessiz bi pasajdan geçerken karşındakiyle göz göze gelirsin ve ikinizde bişi olmamış gibi davranır ya nası bi drumdur ııyk

u.A.
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2006, 07:17:27 »

Bu ikinci sınıfta rahatlayacaksınız palavrası bize de söylenmişit ama daha sonra alışırsınız olduğu çıkıyor ortaya

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2006, 13:17:36 »

yok o rahatlayacaksınız değil benim dediğim. genişleyecekmiş, ondan takmayacakmışız. 2. sınıfta işte işlem tamamlanıyormuş 3-4 daha zor olsa da acıtmıyormuş
onevisual
Kaliteli Üye

« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2006, 23:28:04 »

yok o rahatlayacaksınız değil benim dediğim. genişleyecekmiş, ondan takmayacakmışız. 2. sınıfta işte işlem tamamlanıyormuş 3-4 daha zor olsa da acıtmıyormuş

3-4'te daha genişliyomuş aslında. Bi arkadaşım olayı meşhur kulemize benzetmişti. ilk başlarda normal giderken sonra genişleyen balkon tarzı yapı midterm zamanına denk geliyo, sonra rahatlıyosun ama zemine yaklaştıkça bi genişleme var orası staj zamanı fln ondan sonra en aşağıya gelince iyice bi genişliyo orasıda mezuniyet projesi, tezi tarzı bişy. Kuledeki sutunlarda damarlara benziyo  Cheesy ama alışcaz artık

no fate but what we make...
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2006, 23:35:01 »

hmm bu örneği verdin de...
düşündümde en iyisi ben gideyim şu maskot yarışmasına kule ile katılanları oya boğayım... Tongue
onevisual
Kaliteli Üye

« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2006, 23:46:18 »

bi de unutmuşum eklemeyi üst taraftaki paratonerde ince uzun yapısıyla hzlık veya sabancıyı kazandığındaki ilk anı temsil ediyo olabilir. ince olmasında dolayı girse bile ben mi okula girdim okul mu bana girdi acaba düşüncesini sembolize ediyor olabilir

no fate but what we make...
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #9 : 05 Haziran 2006, 00:04:36 »

Abi bu başlıkla ilgili olmadı ama sizin girdili çıktılı yorumlarınıza. Emre Yılmazın Şeytan ın fısıldadıkları adlı kitabından bi alıntı yazmak istedim. (Satanizmle alakalı değildir.İş yaşamı ve büyük patronluklarla ilgilidir. Tavsiye edilir Grin)

Üniversteden yeni mezun olmus bir çocuk falcıya gider ve iş yalatıyla ilgili neler gördüğünü anlatmasını ister. Falcı birkaç dakka baktıktan sonra:"Oğlum çok iyi yerleri bitirmiş ve çok iyi şeyler yapmıssın ama ilk 10-15 senen çok rahat gözükmüyor baya zorluk çekiceksin" demiş.

Çocuk merakla sorusunu değiştirmiş ve" ya o senelerden sonraki senelerde ne olacak? Rahatlıyacak mıyım demiş"

Falcı:
-Hayır işler hiç bir zaman iyi olmaz sadece alışmış olucaksın. Demiş

Galba anlattıklarınıza bir örnek oldu Wink

u.A.
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: