Suugle'daki resmine sene sonunda benziyorsan, sanırım gördüm. Açıkçası sakatlanmak konusunda bir otorite olarak tavsiye etmem.
o aktiviteler çok çabuk bitti, paintball için isim yazdırmıştık, adamalar resmen kıllık yapıp "baktık hava kararıyor, biz sizi iptal ettik yeaa" diyerekten savdılar bizi. gokart güzeldi(okulun içine göre, normal gokartlarla karşılaştırmıyorum), ama gerisi işe yaramazdı. getirdikleri insanlara gelince, animayı merak ediyordum, ama o grubu amfide değil, normal sahnede çıkarmışlar, ki hiç böyle birşey beklemiyordum, kaçırdım bu sebeple. gerisinden zaten ümitli değildim (kargo sonuçta distortion + 3 akor + eski şarkı coverlarından ibaret, göksel.. hmm elimi hiç yormayayım. sertab ereneri kişisel olarak çok sevmem, saygı duyarım iyi sesi var diye), yine de bir şans tanıyayım dedim 2 kere gittim, ikisinde de acaip sıkıldım ki zaten o feat. olayı tamamen kolpa bir olay olmuş, önde mis gibi vokal, arkaya resmen enstürmana (bir perküsyona vermişler) para vermeyelim diye konulmuş bir cıstakçı, 300-500cüı... hiç olmamış.
ha eğlenmedim mi? evet fazlasıyla eğlendim, ama bu eğlenceyi "şenlik" sağlamadı, arkadaşlarımla yaptığımız kendi aktivitelerimiz becerdi bunu. şenlik sadece bahane oldu bize. (göreniniz vardır belki, o fass çimenlerinden aşağı yuvarlanan 3 heriften biri bendim

)