Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 11:25:24
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  susenlik! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: susenlik!  (Okunma Sayısı 1227 defa)
gemi
gemi
Yeni Üye
*

« : 27 Mayıs 2006, 16:26:37 »

su senlik rezil başladı inşallah akşama daha güzel olur...sabancıya yakışmadı valla

hellSA
B.f.
Kaliteli Üye

« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2006, 01:14:11 »

sertab rezalet
edgar
Global Moderator
Süper Üye

« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2006, 02:33:15 »

rezalet ötesi hatta Smiley

Göksel iyiydi ama...

delvecchio
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2006, 03:21:52 »

en rezili sertab tı yaa....  en iyisi o  olur die düşünmüştüm

Uykuların kaçar geceleri
Bir türlü sabah olmayı bilmez
Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya
Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında ....

Hiç kimse bilmez bilemez....

I'm lost without you....
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2006, 05:23:11 »

o aktiviteler çok çabuk bitti, paintball için isim yazdırmıştık, adamalar resmen kıllık yapıp "baktık hava kararıyor, biz sizi iptal ettik yeaa" diyerekten savdılar bizi. gokart güzeldi(okulun içine göre, normal gokartlarla karşılaştırmıyorum), ama gerisi işe yaramazdı. getirdikleri insanlara gelince, animayı merak ediyordum, ama o grubu amfide değil, normal sahnede çıkarmışlar, ki hiç böyle birşey beklemiyordum, kaçırdım bu sebeple. gerisinden zaten ümitli değildim (kargo sonuçta distortion + 3 akor + eski şarkı coverlarından ibaret, göksel.. hmm elimi hiç yormayayım. sertab ereneri kişisel olarak çok sevmem, saygı duyarım iyi sesi var diye), yine de bir şans tanıyayım dedim 2 kere gittim, ikisinde de acaip sıkıldım ki zaten o feat. olayı tamamen kolpa bir olay olmuş, önde mis gibi vokal, arkaya resmen enstürmana (bir perküsyona vermişler) para vermeyelim diye konulmuş bir cıstakçı, 300-500cüı... hiç olmamış.

ha eğlenmedim mi? evet fazlasıyla eğlendim, ama bu eğlenceyi "şenlik" sağlamadı, arkadaşlarımla yaptığımız kendi aktivitelerimiz becerdi bunu. şenlik sadece bahane oldu bize. (göreniniz vardır belki, o fass çimenlerinden aşağı yuvarlanan 3 heriften biri bendim Tongue)
rhapsody
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2006, 05:43:01 »

senlık'ın gunduz kısmında burdaydım konserlerde yoktum ama gunduz kısmı cok kotuydu gecen sene daha ııydı

brb
wicked
dead can dance
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2006, 06:44:46 »

diğer okullarda çok dha başarlı gerçekleşio bu eylem

but I can't so I am alive
itahtasiz
www.dukkansu.com
Kaliteli Üye

« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2006, 11:19:31 »

Şenlik eğlendirmedi, biz kendimiz eğlendik.Şenlik bahane..
5ergio
Sercan
Süper Üye

« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2006, 16:17:42 »

o aktiviteler çok çabuk bitti, paintball için isim yazdırmıştık, adamalar resmen kıllık yapıp "baktık hava kararıyor, biz sizi iptal ettik yeaa" diyerekten savdılar bizi. gokart güzeldi(okulun içine göre, normal gokartlarla karşılaştırmıyorum), ama gerisi işe yaramazdı. getirdikleri insanlara gelince, animayı merak ediyordum, ama o grubu amfide değil, normal sahnede çıkarmışlar, ki hiç böyle birşey beklemiyordum, kaçırdım bu sebeple. gerisinden zaten ümitli değildim (kargo sonuçta distortion + 3 akor + eski şarkı coverlarından ibaret, göksel.. hmm elimi hiç yormayayım. sertab ereneri kişisel olarak çok sevmem, saygı duyarım iyi sesi var diye), yine de bir şans tanıyayım dedim 2 kere gittim, ikisinde de acaip sıkıldım ki zaten o feat. olayı tamamen kolpa bir olay olmuş, önde mis gibi vokal, arkaya resmen enstürmana (bir perküsyona vermişler) para vermeyelim diye konulmuş bir cıstakçı, 300-500cüı... hiç olmamış.

ha eğlenmedim mi? evet fazlasıyla eğlendim, ama bu eğlenceyi "şenlik" sağlamadı, arkadaşlarımla yaptığımız kendi aktivitelerimiz becerdi bunu. şenlik sadece bahane oldu bize. (göreniniz vardır belki, o fass çimenlerinden aşağı yuvarlanan 3 heriften biri bendim Tongue)

paintball olayı baya kıldı hakkaten ben konserlerden cacık olmaz diip 9da çıkan insanlardanım ve duyduklarım kadarıyla da çok doğru bir seçim yapmışım seneye daha iyisi olur işalla
hardy
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2006, 03:08:16 »

inşallah diye umut edelim artık.. inek gibi damgalanmak çok koydu açıkçası bana..ayrıca kimliğim yanımda olduğu halde 3 kere sorun çıkartıldı bu aptal bileklikler yüzünden, 3 senedir kampüs dışından ilk defa okuluma gelen arkadaşlarım 45 dakika bekletildi, ayrıca hırsız muamelesi yapıldı. Tebrik ediyorum herkesi. Bilgisayarın sosyal hayatı nasıl kötü yönde etkilediğinden bahsederken bi baktık ki her taraf PlayStation'larla kaplanmış.. Buna da şükür.. umarım bi dahaki şenliklerde eğlenirsiniz.
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: