Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 10:50:29
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  KİM KİMDİR? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: KİM KİMDİR?  (Okunma Sayısı 1194 defa)
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« : 18 Mayıs 2006, 20:06:37 »

Bir süredir Cihat'la düşündüğümüz, okulda karşılaşamamaktan ve benim MSN düşmanlığımdan açılamayan, dibe vuran iletişimimizden aksayan entry'nin açılış vuruşunu yapıyorum.
(Bekledim açmadın be Cihat, sana yakışırdı esas)

Bu mesajı okumakla vakit kaybetmeyin siz de kendinizi tanıtın. Mümkün olduğunca öz eleştiri yapın ve bizi güldürün.(tabi bu benim fikrim, hiçbir bağlayıcılığı yok.)

Şimdi kendimi mi tanıtıyım??? Çok megalomanca geliyor ama soyunduk bi kere bu işe, artık dönmek yok...

Adım Doruk. İzmir Bostanlı'dan Orhanlı 13. Dorm Tipi Öğretim Evi'ne geldim.
Türkus cretanu-macedoniensis sapiens grubunun Homonoid sophomorae biologix genusundanım.
Kimyasal simgem Do. D'nin kalın orta kısmı, kışın oluşturduğum göbeksel uzuvu sembolize ediyor. (gerçekten şişman olup bana seninki de göbek mi diyen arkadaşlara da buradan "önemli olan fonksiyon" diyerek sesleniyorum.) Sivilce seviyem ise; zaman, çikolata, soslu çerez, stres ve uyku seviyesine göre dalgalanmaktadır.
Aktifliğim ortam kimyasına çok bağlıdır. Şu an IC'de arka kaba etim üzerinde oturuyorum, ve aktiflik tabana vurdu.
Ama normalde derslerde falan, sınıf benimmiş gibikafama takılanı dank diye falan sorarım.(bu derste aktifim demek oluyordu)
Zırvalamak konusunda yetenekli olduğumu düşünenler var. Belki haklıdırlar. İnsanları herhangi bir şekilde güldürmenin ibadet olduğuna inanırım. Kendimle de bu amaçla dalga geçmekten çekinmem. Ama mümkün olduğunca kimseyi kırmamak gerektiğini düşünürüm ve birisi "bayaaa yakın" diyeceğim gruba dahil olmadan kimse ile ilgili "gençlerin zeka gelişimini olumsuz etkileyebilecek" ama komik olacak laflar etmemeye çalışırım; arada tutamam kaçar.(onlardan da burada özür dileyim)
Ot obur olmaya karar verdim son sömestr tatilinde ve sektirmeden uyguluyorum. Sadece Krem karamel için kendi kuralıma bağlı kalamıyorum bazen.(yumurta ot değil, takdir edersiniz.)
Hobilerim
Her ne kadar ortada peygamber gibi gezip şiddet kötüdür diye hoplayıp zıplıyorsam da Rome TotalWar hastasıyım, büyük bir tezat oluyor. Bin bela bilgisayardan sildim sonunda çünkü en sonunda ders çalışamaz hale gelmiştim.
RTW'den önce de çok severdim antik tarihi hala seviyorum.
Spsci olurum sandığımdan geçen yaz Titus Livius'un Ab Urbe Condita'sının neredeyse tamamını okudum ki 30 kitap falan ediyor (ama o zamanın kitabı farklı tabi.) Wink
Yakın zamanda yeniden depreşen bir hobim de kendimi yaralamak. Bazen farketmiyorum bile aaa, bir taraflar kanıyor, kolumdu bacağımdı falan...
Başka hobilerim IÇ'yi sömürmek(istediğim birşey olursa istiyorum, Allah razı olsun getiriyorlar) , bir ara yelken ve sörf vardı; onlar, bir de bio veya antik çağ ile ilgili her bir tür ıvırdır temelde. Havacılık ile de ilgileniyorum, RTW'dan önce Çombat Flight Şimulator'un 98'den itibaren her türünü oynadım. Bir de sadece bir kez uçurduğum, sonra buji ateşleyicisini satıcısından alamadığım bir model uçağım var. Birileri bana bu konuda yardım ederse sevinirim.
Çok İstanbul fatihi sayılmam, iki sene oldu hala pek sağı solu bilmiyorum. Ama sebat edip öğrenecem.

Eğer bunun tamamını okuduysanız size onyüzbinbaloncuk hediye ediyorum. (Gerçekten okudunuz mu bu saçmalığı???)
(Neyse, canınız sağolsun. Umarım biraz gülmüşsünüzdür, çünkü tüm yazı endorfin seviyenizde akut yükselmenin etkilerini gözlemlemek için yapıldı.)
(Bunun gibi birşeyi site yapınca koymayı düşünüyordum ama başka bişi uydururum artık)

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2006, 20:22:05 »

zırvalamayı seven biri olarak okudum. ben kimmiyim? zırvalayan biriyim. işte aynen böyle, demin yaptığım gibi, anlamsız boş...
*,*
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2006, 21:27:09 »

bende okudum yazıyı..sadece merakımdan..ben de kendimi tanıtayım
adım yıldız zaten mailde yazıo.. suugledaki nickimi nasıl okuduğunuzu merak etmekteyim (surat?Smiley)
yurtta kalmıorum, hazırlık okuyorum, susözlük'e de yazıorum...
(bi de cümlelere çok güzel uyak yapıorum)
bu kadar yeter size.. Wink
wicked
dead can dance
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2006, 23:23:33 »

manic depresifliğimle ünlü bi aplaım

but I can't so I am alive
SemiGod
SemiGod
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2006, 04:25:14 »

3. sinif vcd ogrencisim ali adim 23 yasim ahahah ay cok eglendim

ayrica bakiniz linkleri koyma ihtiyaci duydum suralara

http://www.sftband.tr.cx
http://deathscape.deviantart.com
ookami
Kaliteli Üye

« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2006, 04:46:13 »

18, Adil, d1/a 204 te ikamet etmekteyim. freşim...anime/manga ile ilgilenirim....gerisini dinlemek isterseniz zaten msn adresim aşağıda.

Şaraplar, kırık bardakta getirilir, derler..
anlamak için,
kim kadehe meraklı,
kim gerçek şarapsever.
Rieper
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2006, 11:01:43 »

18, Adil, d1/a 204 te ikamet etmekteyim. freşim...anime/manga ile ilgilenirim....gerisini dinlemek isterseniz zaten msn adresim aşağıda.

burdan kızlara selam ederim Grin
p.s.:no offense  Cheesy

dark thoughts in your mind will bring you tears
like the dark clouds in the sky bringing rain
anger in your heart will make your fears grow
like the thunder in the sky screams in pain
ookami
Kaliteli Üye

« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2006, 12:15:07 »

burdan kızlara selam ederim Grin
p.s.:no offense  Cheesy

diğer yarışmacı arkadaşalra başarılar diliyorum Smiley

Şaraplar, kırık bardakta getirilir, derler..
anlamak için,
kim kadehe meraklı,
kim gerçek şarapsever.
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #8 : 22 Mayıs 2006, 17:57:45 »

Manik depresifim, sözlük yazarıyım, 150 tane frendz m var, yonja nın tanınmış simalarındanm Cheesy

u.A.
Black Swan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2006, 04:16:44 »

21/M/Malatya hahaha

bazı otoritelerce neon olarak yorumlanan ancak floresandan başka birşey olmayan mavi aydınlatma aygıtının ışık saçtığı b5-103 mevkiinde ikamet ederim

şu anda yatağın merdivenlerinden çıkmaya üşendiğim için uyumuyorum  ayrıca (ne alaka lan şimdi?!)
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: