Bir süredir Cihat'la düşündüğümüz, okulda karşılaşamamaktan ve benim MSN düşmanlığımdan açılamayan, dibe vuran iletişimimizden aksayan entry'nin açılış vuruşunu yapıyorum.
(Bekledim açmadın be Cihat, sana yakışırdı esas)
Bu mesajı okumakla vakit kaybetmeyin siz de kendinizi tanıtın. Mümkün olduğunca öz eleştiri yapın ve bizi güldürün.(tabi bu benim fikrim, hiçbir bağlayıcılığı yok.)
Şimdi kendimi mi tanıtıyım??? Çok megalomanca geliyor ama soyunduk bi kere bu işe, artık dönmek yok...
Adım Doruk. İzmir Bostanlı'dan Orhanlı 13. Dorm Tipi Öğretim Evi'ne geldim.
Türkus cretanu-macedoniensis sapiens grubunun Homonoid sophomorae biologix genusundanım.
Kimyasal simgem Do. D'nin kalın orta kısmı, kışın oluşturduğum göbeksel uzuvu sembolize ediyor. (gerçekten şişman olup bana seninki de göbek mi diyen arkadaşlara da buradan "önemli olan fonksiyon" diyerek sesleniyorum.) Sivilce seviyem ise; zaman, çikolata, soslu çerez, stres ve uyku seviyesine göre dalgalanmaktadır.
Aktifliğim ortam kimyasına çok bağlıdır. Şu an IC'de arka kaba etim üzerinde oturuyorum, ve aktiflik tabana vurdu.
Ama normalde derslerde falan, sınıf benimmiş gibikafama takılanı dank diye falan sorarım.(bu derste aktifim demek oluyordu)
Zırvalamak konusunda yetenekli olduğumu düşünenler var. Belki haklıdırlar. İnsanları herhangi bir şekilde güldürmenin ibadet olduğuna inanırım. Kendimle de bu amaçla dalga geçmekten çekinmem. Ama mümkün olduğunca kimseyi kırmamak gerektiğini düşünürüm ve birisi "bayaaa yakın" diyeceğim gruba dahil olmadan kimse ile ilgili "gençlerin zeka gelişimini olumsuz etkileyebilecek" ama komik olacak laflar etmemeye çalışırım; arada tutamam kaçar.(onlardan da burada özür dileyim)
Ot obur olmaya karar verdim son sömestr tatilinde ve sektirmeden uyguluyorum. Sadece Krem karamel için kendi kuralıma bağlı kalamıyorum bazen.(yumurta ot değil, takdir edersiniz.)
Hobilerim
Her ne kadar ortada peygamber gibi gezip şiddet kötüdür diye hoplayıp zıplıyorsam da Rome TotalWar hastasıyım, büyük bir tezat oluyor. Bin bela bilgisayardan sildim sonunda çünkü en sonunda ders çalışamaz hale gelmiştim.
RTW'den önce de çok severdim antik tarihi hala seviyorum.
Spsci olurum sandığımdan geçen yaz Titus Livius'un Ab Urbe Condita'sının neredeyse tamamını okudum ki 30 kitap falan ediyor (ama o zamanın kitabı farklı tabi.)

Yakın zamanda yeniden depreşen bir hobim de kendimi yaralamak. Bazen farketmiyorum bile aaa, bir taraflar kanıyor, kolumdu bacağımdı falan...
Başka hobilerim IÇ'yi sömürmek(istediğim birşey olursa istiyorum, Allah razı olsun getiriyorlar) , bir ara yelken ve sörf vardı; onlar, bir de bio veya antik çağ ile ilgili her bir tür ıvırdır temelde. Havacılık ile de ilgileniyorum, RTW'dan önce Çombat Flight Şimulator'un 98'den itibaren her türünü oynadım. Bir de sadece bir kez uçurduğum, sonra buji ateşleyicisini satıcısından alamadığım bir model uçağım var. Birileri bana bu konuda yardım ederse sevinirim.
Çok İstanbul fatihi sayılmam, iki sene oldu hala pek sağı solu bilmiyorum. Ama sebat edip öğrenecem.
Eğer bunun tamamını okuduysanız size onyüzbinbaloncuk hediye ediyorum. (Gerçekten okudunuz mu bu saçmalığı???)
(Neyse, canınız sağolsun. Umarım biraz gülmüşsünüzdür, çünkü tüm yazı endorfin seviyenizde akut yükselmenin etkilerini gözlemlemek için yapıldı.)
(Bunun gibi birşeyi site yapınca koymayı düşünüyordum ama başka bişi uydururum artık)