Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
08 Şubat 2012, 16:37:38
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  firefox hakkında... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: firefox hakkında...  (Okunma Sayısı 1163 defa)
Perindopril
Yeni Üye
*

Zıt kutuplar birbirini çeker

« : 05 Mayıs 2006, 15:37:02 »

Caner, şu kredi kazanma olayında dedigin bir olay dikkatimi çekti. şimdi firefox nasıl oluyor da ie'den daha hızlı oluyor? sonucta hız nete baglı, browser'la alakalı degil. şimdi millet kesin dicek firefox daha güvenli gibi.. ama warez sitelere girmedikçe bence hiçbir farklı yok ie'den. Artı, ie microsoft'un. Birde onu yüklesek sana ne yararı olacak ki bu bizim bilgisayarda kalıyor..?

How fast can you go, huh?
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2006, 15:52:40 »

Merhaba,

Ben de acaba ilk kim soracak diye merak ediyordum Smiley Şimdi aslına bakarsan ben de hız bakımından ne fark var tam bilmiyorum, onu Google reklam olsun diye koymuş olabilir.. belki gerçekten test edildiğinde Fİrefox daha hızlıdır.. ama bana sorarsanız nette hızlı olmak demek browserın kullanışlı olmasına da bağlı.. Firefox'taki tab özelliği, favori link yönetimi gibi özellikler Firefox'ta daha hızlı erişilebilir ve kullanılabilir durumda..

yai naslı suugle kullanarak daha hızlı bir şekilde internette arama yapabiliyorsunuz, firefoxta özellikleriyle insanlara daha hızlı gezinme imkanı sunuyor, yoksa direk internet bağlantısının hızıyla alakalı birşey olmayabilir, sonuçta bütün browserların kullandığı bir protokol var ve bu protokolün torpil geçme gibi bir özelliği yok Smiley

neyse firefox cidden kullanım kolaylığı ve sayfalardaki hataları tolere etme bakımında genelde IEden daha başarılı ama yine de IE daha yaygın şu an..

benim kazancım ne diye sorarsanız, google her google toolbar+ firefox yükletene belli miktar para ödüyor. takip etmesi kolay aslında, ama ayrıntısını bilmiyorum.. şu ana kadar16 kişiyi benim hesaba kaydetmiş google.. tabi ben bunların kim olduklarını anlayamıyorum.. Smiley sadece sayı var..

Borkie
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2006, 21:33:31 »

caner, benim de anlayamadıgım bisey var. Sen banka hesap nonu da verdin ama para yatırandan eger isim belirtmek isterse  dogal olarak masraf istiyorlar ve 5 milyonluk para yatırmanın isimle havale olarak masrafı 15 ytl oluyor.anlayamadıgım nokta ise kimin para yatırıp yatırmadıgını nasıl anlıyorsun?Bu da benim sorumdur
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2006, 21:47:45 »

Smiley

evet bankadan direk yatırmak pek akıl karı değil, insanlar o yüzden internet bankacılığını kullanıyorlar ve açıklama kısmına okul numarasını yazıyorlar, ya da diyelim senin internet bankacılığın yoksa da başka bir arkadaşın senin adına para yatırabiliyor, paranın kimden geldiği değil açıklama kısmındaki okul numarası önemli, paypalda da durum aynı...

üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2006, 20:31:47 »

firefox hakkında ufak bir bilgi de ben vereyim, evet firefox ieden daha hızlı, çünkü daha farklı bir geçmiş sistemi kullanıyor, ve kimi ayarlarıyla server arası iletişimi daha iyi hale getirebiliyorsun.
eğer bu ayarlardan anlamıyorum diyorsan, fasterfox diye bir plug-ini var firefoxun, onu indir ve kur, orada sadece 3-5 düğme ile ayar yapabilirsin.
serdengecti
Kaliteli Üye

« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2006, 16:22:11 »

ben de şu haberi paylaşayım firefox kullanıcılarıyla..
http://www.haberarsivi.com/haber.asp?id=9726

aynı haberi ntvnsnbc.com'da da görmüştüm, dikkate alınası..
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2006, 18:05:51 »

firefoxta yama olayı da kolayca halledildiği için pek dert değil bu tip açıkların keşfedilmesi, hemen yamanıyor çünkü, ve kendi kendine indirip, bir sonraki firefox açılışında yüklüyor. güzel şey firefox
yavuzperk
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2006, 21:27:41 »

Firefox un explorer a karşı en büyük avantajlarından biri de sekme açabiliyor olman bence
cem
Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2006, 02:12:23 »

ie daha iyi sanki ya firefoxun tab özelliği tabiki çok güzel birşey ama firefox bende iyice saçmaladı yavaşladı fln anlamadım
mrtgzl
Yeni Üye
*

« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2006, 02:13:49 »

silip bidaha yükle düzelir belki yavaşlığı bence fena değil firefox
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: