Merhaba,
Ben de acaba ilk kim soracak diye merak ediyordum

Şimdi aslına bakarsan ben de hız bakımından ne fark var tam bilmiyorum, onu Google reklam olsun diye koymuş olabilir.. belki gerçekten test edildiğinde Fİrefox daha hızlıdır.. ama bana sorarsanız nette hızlı olmak demek browserın kullanışlı olmasına da bağlı.. Firefox'taki tab özelliği, favori link yönetimi gibi özellikler Firefox'ta daha hızlı erişilebilir ve kullanılabilir durumda..
yai naslı suugle kullanarak daha hızlı bir şekilde internette arama yapabiliyorsunuz, firefoxta özellikleriyle insanlara daha hızlı gezinme imkanı sunuyor, yoksa direk internet bağlantısının hızıyla alakalı birşey olmayabilir, sonuçta bütün browserların kullandığı bir protokol var ve bu protokolün torpil geçme gibi bir özelliği yok

neyse firefox cidden kullanım kolaylığı ve sayfalardaki hataları tolere etme bakımında genelde IEden daha başarılı ama yine de IE daha yaygın şu an..
benim kazancım ne diye sorarsanız, google her google toolbar+ firefox yükletene belli miktar para ödüyor. takip etmesi kolay aslında, ama ayrıntısını bilmiyorum.. şu ana kadar16 kişiyi benim hesaba kaydetmiş google.. tabi ben bunların kim olduklarını anlayamıyorum..

sadece sayı var..