Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 19:58:09
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Suugle  |  Duyurular  |  Herkese 10 kredi ve gizleme 0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 4 [5]
Gönderen Konu: Herkese 10 kredi ve gizleme  (Okunma Sayısı 4755 defa)
üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #40 : 20 Mayıs 2006, 14:54:44 »

hafıza sayesinde.. açmıştım kredilerimle bir kısmını bana bakanların, aralarında sende vardın. sonra gizleme olayı çıktı ve ben bir süre sonra listemde *gizli* görünce, şöyle bir taradım kim eksik diye, eh admin olduğundan göze kolay çarpıyorsun.

aslında gizleme olayının bir sorunu bu bence, yani karşı tarafın baktığının görmesinin sıkıntı yaratacağını düşünen arkadaşlara şöyle bir sorun yaratabilir: diyelim a kişisi b kişisine bakmış ama b kişisinin bunu bilmesini istemiyor, b kişisi a kişisinin kendisine baktığını gösteren satırı kredi ile açmış, henüz a kişisi gizleyecek krediyi kazanamamış. b kişisi önemsememiş baktı diye, lakin a kişisi kredi kazanır kazanmaz gizleme butonuna basmış ve b kişisi benim yaptığım gibi a kişisinin kendisini gizlediğini anlamış, ve  neden gizlediği üstüne teorilere başlamış Tongue tam masal gibi oldu ama her "ahanda gizli var listemde" diyen kişinin nasıl sevindiğini görüyoruz Tongue

(not: galiba ben alıntı yapamadım, benim bildiğim alıntıya basınca forumlarda quote falan bir satırlar ekler, ben alicanerin mesajına tıkladım bu şekilde ama direk aşağı gönderdi, bakalım alıntı yapabilmişmiyim görücem Cheesy)
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #41 : 20 Mayıs 2006, 15:42:59 »

şimdi gizleme sayfasında bi değişiklik yaptım, heralde artık daha az sorun olur böyle durumlar...

bir de nedense IE'de sorun oluyor alıntı yapmak.. Firefoxta düzgün çalışıyor ancak..
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2006, 16:04:03 Gönderen: alicaner » Logged

üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #42 : 20 Mayıs 2006, 16:38:42 »

hmm çok güzel bir çözüm olmuş. diğerine gelince, ben firefox kullanıyorum
onevisual
Kaliteli Üye

« Yanıtla #43 : 20 Mayıs 2006, 16:44:30 »

sistem güzel olmuş bencede, kimin açıp kimin açmadığını görmek
artık milletin birbirine açılmasıda kolaylaşır diye düşünüyorum

no fate but what we make...
Sayfa: 1 2 3 4 [5]