Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 19:48:55
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Suugle  |  Duyurular  |  Misafir meselesi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Misafir meselesi  (Okunma Sayısı 1421 defa)
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« : 04 Mayıs 2006, 04:21:37 »

Merhaba,

Artık misafir olarak okul içinden bağlanan arkadaşlar resim sayfalarına giriş yapamayacaklar, forumda online olmaları gerekecek. Yani bundan sonra misafir@ diye birşey görmeyeceksiniz...

Bununla beraber eğer şansınıza istatistik sayfanızdan "misafir@"i göster dediyseniz, kaybettiğiniz krediler geri yüklendi. Ayrıca tekrar tıklamayın diye, tüm misafirleri gösterir hale getirdik...

bu mesele çözüldü sanırım Cheesy

üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2006, 07:52:34 »

sanırım hatalı geri dönüşler var, bende 2 tane misafir açıktı, ama bir kredi dönmüştü.

birde diyelim kazandığımız krediyle açtık yine misafir çıktı, o kredi de geri dönecek değil mi?

düzeltme: sanıırm tüm misafirler açılmış, ben kredi harcayarak 1ini açmışım ondan 1 kredi dönüş olmuş.
çünkü baktım arada başka misafirler de vardı açılmış olaraktan.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2006, 07:59:48 Gönderen: üps » Logged
LastBayezid
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2006, 15:04:13 »

Bende de dönüş olmadı galiba.Şu an 9 misafir gözüküyoda kaçına tıladığımı hatırlamıyorum tabi.Bi de ip çıkanlar war onlar için ne gibi çöüm bulacaksınız.En azından düzelmiceklerse onlarıda gösterin ki tıklamayalım boşuna...
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2006, 15:29:28 »

Şu anda tüm IPler ve 25 Marttan önce kampüs dışından bağlanıp da host adı gözükenler görünür durumda...

üps
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2006, 18:36:31 »

bende bazı şeyler okul içi ip olarak gözüküyor (ama açmak için kredi harcamadım)
ha birde şöyle birşeyi unutmamak lazım, wireless bağlanıldığı zaman suugle bazen seni başka bir kişi gibi tanıyor ya, ondan baktı diye gördüğümüz kimi kişiler bakmamış olabilir Cheesy
veronika d.
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2006, 20:40:44 »

Benim kontörüm yüklenmemiş şüphelenmeli miyim Smiley
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2006, 02:26:43 »

En iisi olmus valla çünkü şans yarışması gibi kutulara tıklayıp boş fln çıkyodu Shocked Tşşkrler

u.A.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: