Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
11 Şubat 2012, 06:11:27
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6023
Son üye: dilaraunlu
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  Suugle Forum ne hale gelecek??? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Suugle Forum ne hale gelecek???  (Okunma Sayısı 799 defa)
LastBayezid
Tecrübeli Üye
**

« : 03 Mayıs 2006, 19:17:42 »

Bu aktif olma işinden sonra Forumda saçma sapan mesaj atanlar her mesaja cevap yazanlar gibisinden birçok saçmalık doğucak. Forumdaki aktifliğin artmasını istemenizin sebebi reklam geliriyse; bence krediyi parayla satın daha ii para kazanırsınız.Eğer değilse bence yanlış oldu bu iş, eski sakin halini kat kat tercih ederim. Newslere alternatif diye kurulmuştu bu forum ama şimdi amacından sapacak.Lütfen bu konuda bi önlem alın.Saygılarımla...
theanswer
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2006, 21:40:43 »

yalnız millet saçma mesajlar atarak ancak insanlar forumdan haberdar olcak ki bence su'ya ait sık sık kullanılan bi forum olması güzel olur. ayrıca newslere de ortak olacağını düşünmüyorum eğer insanlar forumun asıl amacını kavrarlarsa
Rieper
Ultra Mega Üye

« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2006, 00:31:00 »

Bu aktif olma işinden sonra Forumda saçma sapan mesaj atanlar her mesaja cevap yazanlar gibisinden birçok saçmalık doğucak. Forumdaki aktifliğin artmasını istemenizin sebebi reklam geliriyse; bence krediyi parayla satın daha ii para kazanırsınız.Eğer değilse bence yanlış oldu bu iş, eski sakin halini kat kat tercih ederim. Newslere alternatif diye kurulmuştu bu forum ama şimdi amacından sapacak.Lütfen bu konuda bi önlem alın.Saygılarımla...
ya aslında fazla kişinin mail atması kötü bir şey değil ama yani mesaj atmak için mesaj atmak ,kötü alakasız mesajlar atmak, veya sırf kredi alayım diye mesaj atmak bunlar gereksiz zaten bunlardan ilk 2 si ban getirir usera bunun da biliniyor olması lazım
(yani üye olduğum diğer forumlarda bu hep böyle olmuştur)
O yüzden sanıyorum admin bunu da düşünüp ona göre çözüm bulmuş veya bulacaktır...

dark thoughts in your mind will bring you tears
like the dark clouds in the sky bringing rain
anger in your heart will make your fears grow
like the thunder in the sky screams in pain
5ergio
Sercan
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2006, 13:49:09 »

Bence de sadece mesaj atmış olmak için ve kredi için atılacak mesajlar çok net belli ederler kendini. Çoğu forumda "post kasma" diye tabir edilen olay burada olmaz diye düşünüyorum sonuçta kredi için abuk subuk mesajlar atacağına normal olarak takılsa ilgilendiği konulara yorum yapsa herkes bir şeyler kazanacak. Ayrıca Rieper'ın dediği gibi bu tür denemeler çoğunlukla ban'le sonuçlanır. Ayrıca theanswer'ın dediği gibi bu bir bakıma forumun reklamı gibi de olabilir. Şahsen ben daha önce sadece forumu takip ediyordum. Ama kalabalıklaştıkça muhabbet ve yardımlaşma da artar. O yüzden meraklanma bir sorun çıkarsa hemen müdahele edilir zaten.
Borkie
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2006, 17:20:33 »

bence onemli olan topic baslıklarını news group lardaki gibi iyi sekilde ayrıstırmak. ancak bu sayede forum gercek anlamda amacına ulasmıs olur.
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: