öeh..
amacım bişey yapmak değildi, Alp de sanırım ona laf yetiştirmek amacında olmadığımı biliyordur, bilmiyorsa kusura bakmasın, ayrıca amacım da kredi kazanmak değil, kredi kazanmak olsa atacağım mesaj tarzlarını biliyorsun, teşekkür ederim Allah senden razı olsun falan derdim.
Haa, senin neden böyle tepki gösterdiğini hiç anlamadım, herkes kafasına geleni yazarken senin bana laf yetiştirmeye çalışman çok enteresan bir durum. Nooldu bildiklerimi söylemem seni mi rahatsız etti, sen bildiklerini söylemedin de ne özelliğin oldu? Bilmişlik yapmadım,
www.download.com(internet sitesi) herkes biliyordur herhalde. NS sınavı neyini hırçınlaştırdı, madem NS bahane, ben de aynı sınava gireceğim yarın, kimseye la yetiştirmiyorum. Eksi karmalar umurumda değil, sadece kredi kazanmamak için ders değerlendirmelerini tam doldurmadım ben. O kadar kredi manyağı olsam anlardın. Saygı falan demişsin, eyvallah, herkese saygım var senin önce bana saygın olsun biraz, daha ılımlı yaklaş insanlarla, veya en azından benimle konuşurken. Bir de, burası açık bir forum, neler yapacağımı senden öğrenecek değilim.
PS: Ben Alp'i biraz şampiyonluk turundan biraz da Sabancılı Aslanlar newsgroupundan tanıyorum, korunacak birşeyi olsa ben korurdum zaten merak etme.