Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09 Şubat 2012, 17:27:57
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Paylaşım-beta  |  Program  |  ÇEŞİTLİ SETUP'LAR 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: ÇEŞİTLİ SETUP'LAR  (Okunma Sayısı 1237 defa)
-aLp-
[@L_p]@ciNo
Kaliteli Üye

« : 02 Mayıs 2006, 01:24:46 »

bk'da alpbuyukkara kullanıcı altında mevcut...

DOWNLOADLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR MAHİYETİNDE KARMAYA + LÜTFEN Cheesy
YAŞASIN KARMA!

-YA SEV, YA TERK ET-

***Herkes Gider, Biz Kalırız; Biz GALATASARAYLIYIZ!!!***
FN
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2006, 15:30:32 »

bendede mevcut Smiley
Nui
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2006, 17:33:27 »

Veya www.download.com'da da mevcut  Wink

Eksi karma alabilir miyim rica etsem.Smiley
Artı karma verenlerin kim olduğunu biliyorum!!!

www.radyosu.org

Where only Music Matters...
LastBayezid
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2006, 22:26:39 »

Sen  ne çok şey biliyosun ya.Aman her bildiğini sölemede özelliğin kalsın....Kredi falan kazanmak amacındaysan buna her mesajın altına anlamsız mesajlar atarak ulaşmazsın. Zaten aldığın eksi(-) karmalarda bunu sana kanıtlamıştır heralde. Daha faydacı olmaya çalış insanları iğnelemek saçma mesajlar atmak yerine. Herkes biliyo download.com onların olduğunu.Adam arşiv yapmış paylaşıyo.Bilmişlik yapman mı gerek? NS sınawı hırçınlaştırdı beni heralde Angry Nese yapma bi daha böle şeyler. Biraz saygı ve herşey daha güzel olucak...

PS: Alp'i tanımam etmem. Arkadaşının arkasını kollama olayı deil yani bu, sadece yaptığına tepki.

Saygılarımla....
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2006, 22:41:44 Gönderen: LastBayezid » Logged
Nui
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2006, 00:55:44 »

öeh..

amacım bişey yapmak değildi, Alp de sanırım ona laf yetiştirmek amacında olmadığımı biliyordur, bilmiyorsa kusura bakmasın, ayrıca amacım da kredi kazanmak değil, kredi kazanmak olsa atacağım mesaj tarzlarını biliyorsun, teşekkür ederim Allah senden razı olsun falan derdim.

Haa, senin neden böyle tepki gösterdiğini hiç anlamadım, herkes kafasına geleni yazarken senin bana laf yetiştirmeye çalışman çok enteresan bir durum. Nooldu bildiklerimi söylemem seni mi rahatsız etti, sen bildiklerini söylemedin de ne özelliğin oldu? Bilmişlik yapmadım, www.download.com(internet sitesi) herkes biliyordur herhalde. NS sınavı neyini hırçınlaştırdı, madem NS bahane, ben de aynı sınava gireceğim yarın, kimseye la yetiştirmiyorum. Eksi karmalar umurumda değil, sadece kredi kazanmamak için ders değerlendirmelerini tam doldurmadım ben. O kadar kredi manyağı olsam anlardın. Saygı falan demişsin, eyvallah, herkese saygım var senin önce bana saygın olsun biraz, daha ılımlı yaklaş insanlarla, veya en azından benimle konuşurken. Bir de, burası açık bir forum, neler yapacağımı senden öğrenecek değilim.

PS: Ben Alp'i biraz şampiyonluk turundan biraz da Sabancılı Aslanlar newsgroupundan tanıyorum, korunacak birşeyi olsa ben korurdum zaten merak etme.

Lips Sealed

www.radyosu.org

LastBayezid
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2006, 01:58:00 »

Tama belki biraz sert yaklaşmış olabilirim. Ama bi gün önce forumda yoksun ve bigün sonra bütün mesajların altına cevap atıyosun amacını anlamış deilim? Ve bunu yapan tek sen deilsin biliyorum. Mesaj atmak için atan bi çok adam war ama nebilim şansına sen geldin heralde. Burası açık bi forum olabilir ama herkese açık bi forum herkesin ortak kullandığı bi forum. Bu da burda ne istiyosan yazabiliceğini göstermio...
Nui
Kaliteli Üye

« Yanıtla #6 : 08 Haziran 2006, 01:59:51 »

Valla ne istersem yazarım forum kuralları içinde, kimse de karışamaz ona.

Bi gün önce forumda yoktum, olmak da zorunda değilim.

www.radyosu.org

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: