Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
08 Şubat 2012, 16:36:19
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Genel  |  Tartışma  |  withdraw 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: withdraw  (Okunma Sayısı 862 defa)
tenochtitlan
Ziyaretçi
« : 01 Mayıs 2006, 04:14:44 »

Bir dersimi withdraw etmek istiyorum ama bunun için dersin hocasından ve advisor'ımdan onay almam gerekiyormuş. Mantığı nedir bu işin? Bir dersi bırakmak istiyorsam bırakırım. Bundan kime ne??
ERoS
Kaliteli Üye

« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2006, 18:51:55 »

Bırakmak için bi otokontrol sağlamak istiyorlar o yüzden dersin hocasından izin alıyorsun ve gerekli bir mazaret sunuyorsun ama tutor ne alaka diyecek olursan o da eğer tutorlar gerçekten beklendikleri düzeyde olsalar seni yönlendirecekleri için onların da izni gerekli diye veriyorlar ama şu an için okulda öyle olmadığı için bence de gereksiz

I was uncool before uncool was cool
jojo
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2006, 01:06:14 »

Bir dersimi withdraw etmek istiyorum ama bunun için dersin hocasından ve advisor'ımdan onay almam gerekiyormuş. Mantığı nedir bu işin? Bir dersi bırakmak istiyorsam bırakırım. Bundan kime ne??

mesela daha önce bi arkadaşım şimdi ismi lazım olmayan bi hocadan almakta olduğu bir dersi withdraw etmek istemişti, hocası onay vermemişti arkadaşım da derse devam etmek zorunda kalmıştı. Dönem sonunda arkadaşımın notu geçmez not olmasına rağmen C li bişi gelmişti, hocası da bi bildiğim vardı heralde demişti,
nadir de olsa bunun gibi avantajları da olabiliyo Smiley
araltan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2006, 16:38:14 »

arkadaşlar withdraw haftası ne zaman başlıyor
Borkie
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2006, 17:21:33 »

yarın bitiyor  Smiley
serdengecti
Kaliteli Üye

« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2006, 16:21:41 »

Bana hiç withdraw nasip olmadı ama dersten çekilmenin son günü ortalıkta etrafa gülücükler atarak yeni imzalattığı kağıdı sallaya sallaya gezen insanları görmek eğlenceli oluyor.. Bugün fasshanede her masanın üstünde taze imzalanmış kağıtlar vardı ve insanlar withdraw huzuruyla çaylarını yudumluyorlardı  Smiley

Garip bi dilek ama umarım bi gün o hazzı ben de yaşarım  Grin
tasop
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2006, 11:58:08 »

şimdi keyfiyen bırakmayı önlemek istiyorlar yani biraz daha düşün diye
mantıklı bence
ama şu var hocalrın hiçbiri de hayır bırakma demiyo en aızndan bırakmak istediimz  dersin hocası biraz alınıyosanki
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: