A60 larınızı gaza getiriyoruz.Ezik Celeronlardan kurtarıp P4 2.8 takıyoruz. Laptop ı sene sonunda satın alacaksanız mutlaka değerlendirin. Uzun süre daha kullanabilirsiniz bu laptopı. Oyun dışında her işin altından rahatlıkla kalkar.
Pakete Dahil olanlar:
* P4 2.8 533 Mhz işlemci
* İşlemcinin Montajı (termal macun fiyata dahildir)
* Eski işlemcinin tarafımızdan alınması
* Sorularınız ve sorunlarınız için her türlü destek (ben ve Hankendi tarafından)
Getirisi:
* Çok daha fazla ve hızlı işlem gücü
* Birden fazla uygulamayla rahat çalışabilme celerondakinin aksine
* Daha soğuk işlemci, evet daha soğuk =)
* Celeron A60 taki gibi flash oyunlarında takılma olmaz =)
* 720p lik HD videoları takılmadan izleyebilme, 480p likleri bile takılarak izlersiniz celeron A60 ile

* Ekran kartı limitine kadar oyunlardan max. performans.
* Uzun bir süre daha kullanabilirsiniz laptop ı oyun dışında çok çok iyi bir alternatif bilgisayar olur.
* Açılırkenki Celeron logosu yerine P4 logosunu görüp bundan alacağınız haz.
* Kızgın kumlardan serin sulara aklama zevki.
* Manevi olarak eziklikten kurtulma ezen duruma geçme. =)
* daha ne olsun =)
Ücret:
Normal tüm paket ücreti 150 YTL dir. Bu ücret yurt dışından gelen refurbished işlemciler için geçerlidir.
2 senelik garantisi olan işlemcilerden isterseniz toplam paket ücreti 165 YTL dir. (talepler ve stoklar doğrultusunda böyle bir seçenek sunmayada çalıştık)
Sipariş Süreci
Şimdi Ön Siparişler alınacaktır para vermenize gerek yoktur. Ön sipariş için bana mail atın
melik@su.sabanciuniv.edu ... Subject e işlemci kelimesini yazmaya özen gösterirseniz iyi olur. Bu şimdi atacağınız maillerin sırası esas alınıp işlemciler takılacaktır. arkadaş için falan istekte bulunmayın herkes kendi mail atarsa daha düzenli olur sorun da çıkmaz.
İşlemciler USA den gelmektedir ve partiler halinde takım işlemlerini yapacağız. İlk partiyi hemen tatil sonrasındaki hafta içinde takacağız ( tatilde parayı toparlayın =) ) o hafta içinde ödemeleri yapmanız gerekmektedir. Sıraya göre bakıp bu şanslı kişilere gerekli açıklamaların olduğu maili atacağız zaten.
Teknik Destek Hattı
isterseniz özele mail de atabilirsiniz
melik@su.sabanciuniv.edu Sık Sorulabilecek Sorular:
1- Ya iyi güzel de nerden çıktı bu şimdi P4 takılması A60 lara anlamadım?
Cevap: Piyasa da zamanında bu celeron A60 larla birlikte P4 A60 larda satılıyordu sonuçta anakart P4 işlemciyi destekliyor.
2- İyide size niye taktırıyım kendim bulurum takarım işlemciyi?
Cevap: Tabi ki takabilirsiniz uygun işlemciyi bulursanız, piyasa da bu işlemciyi bulması zor o yüzden biz Amerika dan getirttiriyoruz ve bu işlemciler test edilip geliyor. Ayrıca 2.8 Ghz ten başka hızda bir işlemci kesinlikle takılmamalıdır P4 olsun çamurdan olsun hesabı burada işlemiyor 2.8 e saat hızı kilidi var. Ayrıca takmak için laptop ı açmanız neredeyse tamamen sökmeniz gerekiyor ki tam bir işkencedir 30-40 civarında bilimum ilginç yerlerde vidalar mevcuttur. Bir sorun olursa muhatap olacağınız kişi sizsiniz =)
3- Ee o zaman toshiba da taktırırım mis gibi onlar takar bana işlemciyi alala?
Cevap: Tabi ki takar 30$ lık işçilik maliyetiyle birlikte süper takıyorlar. Ayrıca buradaki toshiba takamıyor laptop ı açmak macun sürüp yeni işlemciyi takmak en az 2 saatini alacağı için Mecidiyeköy Toshiba ya yönlendiriyorlar. ki bu 30$ sabancı lara özel fiyat =)
4- Ya o zaman onu da hallettik diyelim ben bu eski işlemciyi nasıl satarım?
Cevap: Onu satması gerçekten zor ikinci el satışla uğraşan firmalar fahiş fiyata alıyorlar. Gittigidiyor la satmanın da garantisi yok uğraşmak istemiyorsanız en güzeli bize taktırmanız işlemciyi eski işlemciyi satma olayı tamamen bize kalıyor risk almadan kurtuluyorsunuz.
5- hımmmm bu benim laptop acayip ısınıyor şimdi P4 takılırsa üzerinde yumurta falan pişirir miyim??
Cevap: Kesinlikle hayır eskisinden daha soğuk olacak işlemciniz. inanması güç ama böyle çünkü Nortwood çekirdeğini kullanıyoruz işlemcilerde.
6- E alayım bari sizden
Cevap: E al bari bizden =)
7- Aklıma gelmişken pil ömrü ne alemde oluyor?
Cevap: Gözle görülür bir fark göremedik henüz eskisi gibi sanki.
8- Ya mağdem eliniz değmişken şuna bir ekran kartı falanda taksak?
Cevap: o iş için sizi arkadaşıma yönlendiriyim
lebronjames@yokartikdahaneler.com