Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
08 Şubat 2012, 16:33:04
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Suugle  |  İstekler  |  Hava Tahmin 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Hava Tahmin  (Okunma Sayısı 573 defa)
B.f.
Kaliteli Üye

« : 02 Nisan 2006, 04:26:39 »

Anasayfa açılırken her seferinde meteor.gov.tr den veri çekmeye çalıştığı için açılmada bariz zaman farkı yaratıyor. Bunu da bakılma sırası gibi yapsan iyi olur. Mesela günlük bakıp bir yere kaydetsen, cronjob gibi olabilir. Bir gün boyunca muhtemelen aynı olur tahmin raporu, aynı olmasa bile periyodik kontrol yaparsan çok daha etkili olacaktır ve fark edilmeyecektir.

O bariz diye bahsettiğim zaman farkı şu sıralarda fark edilmiyor, sanırım fark ettiğim sıranın bağlantı ile alakası vardı..
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2006, 05:04:05 Gönderen: namik » Logged
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2006, 11:39:21 »

ya bu hava tahminleri kaydedebileceğim bir veri değil sanırım.. aspx dosyalarını gösteriyorum her defasında..
bir de menu olarak gösterince çok büyük bir menü çıkıyor, şimdi "SuugleHava" yı menü yerine link yaptım. hava durumuna bakmak isteyen başka bir sayfaya gidecek..

böylece her anasayfayı açtığımızda yüklemeyecek. böyle bir çözüm buldum kendimce.

B.f.
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2006, 13:46:00 »

Anladım doğrudan dosyayı include ediyorsun. Ben split ile veri çekiyorsun sandım. Ama böylesi daha iyi olmuş zaten..
zeynepf
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2006, 04:34:12 »

perşembeye kadar yağmur varmıs bu arada haberinis olsun arkadaşlar Smiley
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: