Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 18:50:02
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  Favori mekanlarınız?! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6
Gönderen Konu: Favori mekanlarınız?!  (Okunma Sayısı 4261 defa)
tenochtitlan
Ziyaretçi
« : 29 Mart 2006, 16:24:04 »

Bunlar benden:

The Beatles Cafe - Ağa Camii'nin sokağına girince biraz ilerde solda. İçkisiz bir yer. Rock müzik severlere tavsiye ederim. Fiyatlar da gayet uygun.  Cuma günleri canlı müzik de var.

Mihribah Sultan - Kumbaracı Yokuşu'na girince biraz ilerde sağda. (Tünel'e gelmeden hemen soldaki yokuş). Nargile var, içki var. Güzel bir de bahçesi var. Bahar ve yaz ayları için ideal bir yer. Servis biraz yavaş yalnız.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2006, 19:23:37 Gönderen: tenochtitlan » Logged
itahtasiz
www.dukkansu.com
Kaliteli Üye

« Yanıtla #1 : 29 Mart 2006, 17:39:58 »

Ben mekan bilmiyorum ama mekan arıyorum.Okuldan ulaşımı kolay olan, fiyatları pahalı olmayan, güzel kebab yapan kebabçı arıyorum.Tavsielerinizi bekliyorum...
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2006, 00:14:53 »

Taksim'den başlamıştım. O zaman kebapçıyı da Taksim'den söyleyelim. İstiklal'e girince hemen solda Kebap Dünyası var. Fiyatları güzel. Adanasını ve ezmesini tavsiye ederim. Mekanda paso turistler oluyor. Japonlar ne yediğinize bakıyor, Almanlar onlar için yemek seçmenizi istiyor. Eğlenceli bir mekan Smiley
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2006, 19:35:36 »

Taksim'den devam..

Joker - Ağa Camii'nin sokağına girince Beatles Cafe'ye gelmeden solda. Müzik değişken; metal başlıyor gecenin ilerleyen saatlerinde pop şarkılar bile duyabiliyorsunuz.  Bol minderli, kanepeli. İçkili tabi ki.

« Son Düzenleme: 15 Nisan 2006, 19:25:27 Gönderen: tenochtitlan » Logged
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #4 : 31 Mart 2006, 15:21:22 »

Valla istiklalde gs lisesinin oradan sola giderken ara kafe var.Hoş yer boş yer bulursanız oturun yemeğide içeceğide güzel. Bide daha ilerde southpark var bar tarzı bişiler içip müzik dinlemek için uygun Wink

u.A.
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2006, 00:12:58 »

Darülziyafe...  Undecided

Baya bildiğin Süleymaniye'nin gölgesinde, ama varrana kadar nerden geçtiğimden pek emin değilim. Hansel Gratel hesabı, ekmek kırığı ile değil ama birkaç referansı akılda tutarak aynı rotadan geri döndüm, ufaktan karışık...

Ama yemekler harbi güzel. Özellikle o patlıcan yok başka yerde. Amcalar biraz mümin tipliydi içki var mı diye soramadım, o ayrı

(Bu arada; evvet Hum 203 alacam gazıyla gitmiştim, merak eden, olmaz ama olursa diye... )

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
gymnosomata
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2006, 14:48:04 »

kadıköy: kahve bahane crimson arka oda

Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!
LastBayezid
Tecrübeli Üye
**

« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2006, 15:00:19 »

Üsküdar--> Teras KAfe: balıkçılar çarşısının orda

Nargile+CAnlı müzik. NArgilesi çok ii olmasada canlı müziği iidir.Ahmet SElim die bi abimiz çıkıyo.Şiddetle tavsiye ederim.
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2006, 11:09:36 »

Nevizade:

Mest - Giriş katı bar gibi. Ben genelde bir üst katı seviyorum, çünkü daha rahat, minderli. Müzik de rock, metal oluyor. Geceleri yer bulmak çok zor ama belirteyim. Bir üst katında ise minder yok, arka arkaya dizilmiş masalar var. Müzik bu katta daha yumuşak. Bir de terası var yaz ayları için çok ideal. Benden bir tavsiye; ne içtiğinizi iyi bilin. Taksim'de hesabı en pis şişiren mekanlardan biri burasıdır.

Not: Maç saatinde birinci kata ekran kuruyorlar. O yüzden buraya maç olmadığı bir gün gidin derim.

To be Continued..
tenochtitlan
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2006, 11:34:00 »

Şu Southpark denilen mekanı bir göreyim dedim. Amacım; değerli Suugle okurları için bir önizleme yapmaktı Smiley Kaan'ın dediği gibi mekan güzelmiş hakkaten. Yeri tam olarak; Kumbaracı Yokuşu'na girince Mihribah'a gelmeden sağda. Dekorasyonu en kaliteli Taksim mekanlarından biri diyebilirim. İçkilerin fiyatı iyi. Yemekler pahalı yalnız. Koltuklar ve kanepeler gayet konforlu. Büyük arkadaş grupları için ideal. Terası güzel. Kadıköy manzarasına karşı içmek güzel bir fikir olabilir. Servis hızlı ve elemanlar güleryüzlü.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: