Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
08 Şubat 2012, 16:53:55
Konu Sayısı: 777
Üye Sayısı: 6018
Son üye: aebezer
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  forum kullanıcılarına resim değiştirmek ücretsiz olsa nasil olur? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: forum kullanıcılarına resim değiştirmek ücretsiz olsa nasil olur?  (Okunma Sayısı 1830 defa)
zeynep
Yeni Üye
*

« : 24 Mart 2006, 22:58:52 »

valla bu konudaki fikirleriniz ne arkadaşlar, hem üyelere bi kıyak olur. hım, eğer çok abartıysa bari ilk 100 üyeye falan bedava olsun:D ne dersiniz;)
ecrin
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 24 Mart 2006, 23:03:52 »

evet gayet mantıklı Smiley zeynep arkadaşıma katılıyorum Wink suugle yönetiminin bu isteğimizi dikkate almasını da ümit ediyorum..
itahtasiz
www.dukkansu.com
Kaliteli Üye

« Yanıtla #2 : 24 Mart 2006, 23:50:31 »

Bende katılıyorum.Hatta kendi resimlerimizi upload edebileceğimiz bir sistem kurabilirse daha iyi olur.Bir de milletin resimlerini değiştirebileceklerini öğrenmesi foruma üye olmalarına neden olabilir
B.f.
Kaliteli Üye

« Yanıtla #3 : 25 Mart 2006, 01:11:28 »

Güzel bir fikir ama yöneticini tek tek değiştirmesi pek mümkün değil. Upload sistemi olsa bu sefer herkes çeşitli resim tipleri çeşitli boyutlarda ekleyecektir, bu sorunu ortadan kaldırmak için standartizasyona gidilirse fikrin gerçekleşmesi mümkün olabilir ama böyle bir uygulama pek gelmez gibi düşünüyorum. Ha gelirse iyi olmaz mı? Olur ama burası sunja ya daha da benzeyeceğinden yönetici bunu pek kabul etmez. Bir de onu uğraştıracak sonuçta Cheesy
itahtasiz
www.dukkansu.com
Kaliteli Üye

« Yanıtla #4 : 25 Mart 2006, 01:59:00 »

Güzel bir fikir ama yöneticini tek tek değiştirmesi pek mümkün değil. Upload sistemi olsa bu sefer herkes çeşitli resim tipleri çeşitli boyutlarda ekleyecektir, bu sorunu ortadan kaldırmak için standartizasyona gidilirse fikrin gerçekleşmesi mümkün olabilir ama böyle bir uygulama pek gelmez gibi düşünüyorum. Ha gelirse iyi olmaz mı? Olur ama burası sunja ya daha da benzeyeceğinden yönetici bunu pek kabul etmez. Bir de onu uğraştıracak sonuçta Cheesy

isteenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara misali Cheesy biz isteyelimde....
edgar
Global Moderator
Süper Üye

« Yanıtla #5 : 25 Mart 2006, 02:07:50 »

Bende katılıyorum.Hatta kendi resimlerimizi upload edebileceğimiz bir sistem kurabilirse daha iyi olur.Bir de milletin resimlerini değiştirebileceklerini öğrenmesi foruma üye olmalarına neden olabilir

Böyle olursa eğer bence yonja sistemine giriş gibi olur ztn... Böyle bir şey de şu anda istenmediği için bence gerçekleşmesi uzak bir uygulama....

alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #6 : 25 Mart 2006, 02:35:09 »

arkadaşlar,

resim değiştirmek için can attığınızı biliyorum ama ne yazık ki bazı şeyler için zamana ihtiyacım var.. suugle ile ikinci dönem biraz daha az ilgilenebiliyorum.. suugle'ın bana maddi getirisi yok denecek kadar az, o yüzden aklıma 20 şey gelse sadece bana en az zahmet verecek birini uyguluyorum...bir çeşit hobi diyebilirsiniz buna.. resim değiştirme işiyle de pek ilgilenmek istemediğim için paralı yaptım ki millet değiştirmek istemesin diye .. tabi yine parayı bastırıp değiştirenler de yok değil  Grin

neyse diyeceğim o ki, suugle'ı bırakın geliştirmek modere etmek bile her geçen gün zorlaşıyor. şu an suugle dışında üç site daha var uğraştığım, onlara da zaman ayırmam gerekiyor,bir de tabi dersler var Smiley

Suugle yakında dışarıda bir hosta geçecek, böylece bazı konularda daha rahat davranabileceğim.. neyse zamanla olacak şeyler bunlar, resim meselesini biraz daha öncelikli olarak ele alacağım merak etmeyin, ama parasız olması konusunda bi garanti veremem, yapacağım masraflara ve alacağım reklamlara bağlı...
yakında bikaç bişey daha var düşündüğüm, onlarla beraber resim meselesini de aradan çıkartırız belki  Wink
« Son Düzenleme: 25 Mart 2006, 02:44:00 Gönderen: alicaner » Logged

gymnosomata
Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2006, 15:33:21 »

o diil de bir nisan şakamız çok güzel olmuş efenim:Smiley

Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!
ookami
Kaliteli Üye

« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2006, 16:46:40 »

sormayın koptum ben valla Smiley

Şaraplar, kırık bardakta getirilir, derler..
anlamak için,
kim kadehe meraklı,
kim gerçek şarapsever.
B.f.
Kaliteli Üye

« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2006, 17:31:09 »

1 Nissan...
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: