arkadaşlar,
resim değiştirmek için can attığınızı biliyorum ama ne yazık ki bazı şeyler için zamana ihtiyacım var.. suugle ile ikinci dönem biraz daha az ilgilenebiliyorum.. suugle'ın bana maddi getirisi yok denecek kadar az, o yüzden aklıma 20 şey gelse sadece bana en az zahmet verecek birini uyguluyorum...bir çeşit hobi diyebilirsiniz buna.. resim değiştirme işiyle de pek ilgilenmek istemediğim için paralı yaptım ki millet değiştirmek istemesin diye .. tabi yine parayı bastırıp değiştirenler de yok değil

neyse diyeceğim o ki, suugle'ı bırakın geliştirmek modere etmek bile her geçen gün zorlaşıyor. şu an suugle dışında üç site daha var uğraştığım, onlara da zaman ayırmam gerekiyor,bir de tabi dersler var

Suugle yakında dışarıda bir hosta geçecek, böylece bazı konularda daha rahat davranabileceğim.. neyse zamanla olacak şeyler bunlar, resim meselesini biraz daha öncelikli olarak ele alacağım merak etmeyin, ama parasız olması konusunda bi garanti veremem, yapacağım masraflara ve alacağım reklamlara bağlı...
yakında bikaç bişey daha var düşündüğüm, onlarla beraber resim meselesini de aradan çıkartırız belki