Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 18:38:29
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Genel  |  Muhabbet  |  Havuz için ne yapılabilir? 0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4]
Gönderen Konu: Havuz için ne yapılabilir?  (Okunma Sayısı 3897 defa)
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #30 : 17 Mayıs 2006, 00:07:12 »

Bazı arkadaşlara katılıyorum abi versinler kürek kazma fln biz girişelim ufaktan Grin

Zaten can sıkıcı bi ortam vermişler salak bi konu ara dur, en azndan hayır duası alırız milletten Cheesy

u.A.
Borkie
Kaliteli Üye

« Yanıtla #31 : 17 Mayıs 2006, 03:32:35 »

En son life port a gittim. Bilmeyenler icin acıklayalım. Lifeport sekerpınarda yeni acılmıs hotel- fitness kulübü tarzı biryer. (galiba  radyosu nun partisi de orada yapılmıs) anlasıldıgı kadarıyla okul bir sekilde ogrenciler icin indirimli bir uyelik sistemi kurmak istiyormus. mekanda acık kapalı yuzme havuzu ve fitness center var (buna ihtiyacımız yok tabii). Sonucta boyle bir duyum aldım. havuz havuz diye inleyenlere duyurulur
dandi
Yeni Üye
*

« Yanıtla #32 : 17 Mayıs 2006, 19:15:12 »

1 yıldır var havuzun çukuru ama yapmadılar nedense.
gelicek sene olur umarım havuzumuz.
mfa
Yeni Üye
*

« Yanıtla #33 : 18 Mayıs 2006, 00:01:16 »

umarım guzeldır, guzelse bır cok uye ceker orası, hem mekanın hem bızım ısımıze gelır

En son life port a gittim. Bilmeyenler icin acıklayalım. Lifeport sekerpınarda yeni acılmıs hotel- fitness kulübü tarzı biryer. (galiba  radyosu nun partisi de orada yapılmıs) anlasıldıgı kadarıyla okul bir sekilde ogrenciler icin indirimli bir uyelik sistemi kurmak istiyormus. mekanda acık kapalı yuzme havuzu ve fitness center var (buna ihtiyacımız yok tabii). Sonucta boyle bir duyum aldım. havuz havuz diye inleyenlere duyurulur

silence is easy.....
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #34 : 18 Mayıs 2006, 10:35:11 »

Havuz çukurunu yağmurda görmeyenler çok şey kaçırmış, orası daha çok çamurda yuvarlanmak için, domuz olmak lazım...
Bu LifePort'a gelince, nerdedir bu, üç yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatabilir m biri, pek bilmiyorum da okulun civarını...

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Rasengan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #35 : 18 Mayıs 2006, 14:11:13 »

zor zor zor
kARBOn bAZLı iLKEL yASAm fORMu
Ultra Mega Üye

I’m dead and i can’t reply till I reincarnate.

« Yanıtla #36 : 18 Mayıs 2006, 14:18:36 »

Yahu Şekerpınar'a gitmenin nesi zor, yürüyerek gideriz, ama neresi yani... Bilmeden altımda şört mayo ile hadi ben sabancıdan geldim, allah bilir para da vardı üstümde diye gezip kendimi hedef haline getirmek istemiyorum.

SI VIS PACEM
PARA BELLUM

Onun Bunun Mühendisliği Programı
Borkie
Kaliteli Üye

« Yanıtla #37 : 18 Mayıs 2006, 14:30:57 »

recebin yerinin hemen karsısından gobekten yukarı dogru cıkıp dumduz gidiyorsun.zaten 5 dakikalık mesafede arabayla. ortam guzel ama okul anlasabilirse yapılacakmıs. bakalım okul yanasırsa boyle birseye gecici de olsa bir havuzumuz olmus olur
grauske
Yeni Üye
*

« Yanıtla #38 : 18 Mayıs 2006, 16:28:49 »

peki ne zaman kesin karar verilecekmiş?
kaan
--K--
Süper Üye

« Yanıtla #39 : 26 Mayıs 2006, 00:27:29 »

Ciddi fena biyer diil Lifeport parti de fena diildi, müziklerin bazen kötü olmasına karşın. Yakın da biyer. Ben bizim okulun etrafında böyle insanların yaşayabilceği yerler olduğunu görünce duygulanıp ağlayasım geliyor Cheesy Grin

Salı gecesi de lifeportta parti var merak edenler gelsin

u.A.
Sayfa: 1 2 3 [4]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: