Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
22 Mayıs 2012, 18:31:19
Konu Sayısı: 778
Üye Sayısı: 6080
Son üye: bahriokan
Suugle Forum  |  Suugle  |  Duyurular  |  Forum teması değişti 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Forum teması değişti  (Okunma Sayısı 802 defa)
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« : 12 Ocak 2006, 21:12:05 »

Forum temasını sonunda değiştirdik, güzel bir tema bence..
Görmek istemedeğiniz bölümleri kapatabiliyorsunuz, basit ve sade bir görünümü var.. Herhangi bir hata bulursanız lüütfen bildirin..

Ayrıca isterseniz kendi temanızı da seçebilirsiniz, bunun dışında seçebileceğiniz şu an için 4 tane tema daha var, hangisi hoşunuza giderse onu kullanın...

Temanızı değiştirmek için Profil >> Forum Ayarları >>Kullanılan Tema'yı seçtiğinizde buradan hali hazırdaki temaları inceleyebilir ve seçebilirsiniz...

Fatih Demirci
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2006, 03:44:24 »

Sanırım winamp skin gibi kendi istediğimiz temaları indirip kullanma şansımız yok. Tema sayısı ve çeşidi arttırılacak mı?

Fatih Demirci
Sabancı Üniversitesi
Üretim Sistemleri Müh. Prog.
alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2006, 07:26:51 »

Ne yazık ki siz kendiniz yükleyemiyorsunuz... Ama eğer beğendiğiniz bir tema bulursanız söyleyin ekleyelim...

http://www.simplemacgines.org adresindeki forumda temalar bölümünde insanlar yapmış oldukları temaları atıyorlar... Şu an bizim forumun versiyonu 1.1 RC1, eğer bir tema yükleyeceksek bu versiyona uyumlu olması gerekiyor...

Bu arada ben de kendim güzel bir tema ile karşılaşırsam yüklüyorum...

alicaner
Ali Caner ÖNER
Yönetici
Süper Üye

« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2006, 07:29:15 »

Ayrıca bazı temaların türkçe desteği olmuyor, yani ingilizce kullanmak zorunda kalabilirisiniz.
Şu ana kadar yüklü olan temalarda sadece WindowsXp teması türkçe değil, diğerleri türkçe de olabiliyor...

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: